Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ion Iliescu, privin situatia din estul Ucrainei: Rusii au o anumita datorie istorica

B1 B1,
Ion Iliescu, privin situatia din estul Ucrainei: Rusii au o anumita datorie istorica

Fostul presedinte Ion Iliescu a caracterizat actiunea Rusiei in estul Ucrainei ca fiind cam aventuroasa si a declarat ca rusii au o anumita datorie istorica intrucat pe teritoriul actual al Ucrainei s-a. continuă pe B1

Ion Iliescu, privind situatia din estul Ucrainei: Rusii au o anumita datorie istorica

Fostul presedinte Ion Iliescu a caracterizat actiunea Rusiei in estul Ucrainei ca fiind cam aventuroasa si a declarat ca rusii au o anumita datorie istorica intrucat pe teritoriul actual al Ucrainei s-a.

Ion Iliescu: Actiunea Rusiei din estul Ucrainei, cam aventuroasa, dar rusii au o anumita datorie istorica

Fostul presedinte Ion Iliescu a caracterizat, joi, actiunea Rusiei in estul Ucrainei ca fiind cam aventuroasa, declarand ca a fost surprins de acest gest al Moscovei, dar a aratat ca rusii au o anumita datorie istorica intrucat pe teritoriul actual al Ucrainei s-a aflat primul stat rus si, probabil, de aici anumite sensibilitati. Rusii au o anumita datorie istorica. Primul stat rus a fost Kievskaya Rus. Intr-un fel este si aceasta nostalgie, faptul ca s-a desprins Kievskaya Rus cu Ucraina din Rusia Mare, probabil, ca mentalitate. Era, pe de alta parte, o obligatie, sa respecte aceste legaturi de fraternitate intre aceste doua popoare. A fost cam aventuroasa aceasta actiune de incurajare a separatismului din estul Ucrainei, a spus Iliescu, citat de Agerpres.

Ministrul britanic de Externe face o vizita la Kiev pentru a discuta despre situatia din estul Ucrainei

Seful dimplomatiei britanice Philip Hammond va face joi o vizita la Kiev in cadrul careia va purta discutii cu oficialii ucraineni despre situatia din estul tarii, informeaza Interfax-Ukraina. Ministru.

Frank-Walter Steinmeier: Conflictul din estul Ucrainei pune obstacole cooperarii ruso-germane

Conflictul din estul Ucrainei impiedica respectarea a numeroase acorduri politice si militare intre Moscova si Berlin, a afirmat miercuri ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, relateaza site-ul de stiri Sputnik. Ministrul german a declarat ca nu poate promite ca solutionarea conflictului ucrainean va antrena o retragere imediata a armelor nucleare strategice din Europa.

Ion Iliescu: Actiunea Rusiei in Ucraina, cam aventuroasa, dar rusii au o nostalgie pentru ca primul stat rus a fost Rusia Kieveana

Ion Iliescu a declarat ca actiunea Moscovei de incurajare a separatismului din estul Ucrainei a fost cam aventuroasa, dar a precizat ca rusii au o datorie istorica, deoarece primul stat rus a fost Rusia Kieveana, subliniind, pe de alta parte, ca interesul Rusiei pentru Marea Neagra e normal.

Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza din estul Ucrainei

Presedintele american Barack Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza crizei din estul Ucrainei, a anuntat marti Casa Alba. Barack Obama a ajuns la concluzia ca sanctiunile.

Cel putin 17 morti in explozia produsa intr-o mina din estul Ucrainei

Cel putin 17 persoane au murit in explozia produsa miercuri intr-o mina din regiunea separatista ucraineana Donetk, anunta autoritatile locale, citate de site-ul de stiri Sputnik si preluate de MEDIAFAX. Aut.

Ion Iliescu: Actiunea Rusiei in Ucraina, cam aventuroasa, dar rusii au o datorie istorica

Ion Iliescu a declarat ca actiunea Moscovei de incurajare a separatismului din estul Ucrainei a fost cam aventuroasa, dar a precizat ca rusii au o datorie istorica, deoarece primul stat rus a fost Rusia Kieveana, subliniind, pe de alta parte, ca interesul Rusiei pentru Marea Neagra e normal.

Ion Iliescu: Actiunea Rusiei in Ucraina, cam aventuroasa, dar rusii au o datorie istorica, o nostalgie

Ion Iliescu a declarat ca actiunea Moscovei de incurajare a separatismului din estul Ucrainei a fost cam aventuroasa, dar a precizat ca rusii au o datorie istorica, deoarece primul stat rus a fost Rusia.

Cancelarul german i-a invitat pe Putin, Porosenko si Hollande vineri, la Berlin, pentru discutii despre situatia din Ucraina

Presedintii Rusiei, Ucrainei si Frantei au fost invitati de cancelarul german Angela Merkel vineri la Berlin pentru o noua runda de discutii referitoare la situatia din estul Ucrainei, informeaza agentia DPA.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )