Libnet.ro
UNICEF

23:15

Frank-Walter Steinmeier: Conflictul din estul Ucrainei pune obstacole cooperarii ruso-germane

Hotnews Hotnews,
 Frank-Walter Steinmeier: Conflictul din estul Ucrainei pune obstacole cooperarii ruso-germane

Conflictul din estul Ucrainei impiedica respectarea a numeroase acorduri politice si militare intre Moscova si Berlin, a afirmat miercuri ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, relateaza site-ul de stiri Sputnik. Ministrul german a declarat ca nu poate promite ca solutionarea conflictului ucrainean va antrena o retragere imediata a armelor nucleare strategice din Europa. continuă pe Hotnews

Ion Iliescu: Actiunea Rusiei din estul Ucrainei, cam aventuroasa, dar rusii au o anumita datorie istorica

Fostul presedinte Ion Iliescu a caracterizat, joi, actiunea Rusiei in estul Ucrainei ca fiind cam aventuroasa, declarand ca a fost surprins de acest gest al Moscovei, dar a aratat ca rusii au o anumita datorie istorica intrucat pe teritoriul actual al Ucrainei s-a aflat primul stat rus si, probabil, de aici anumite sensibilitati. Rusii au o anumita datorie istorica. Primul stat rus a fost Kievskaya Rus. Intr-un fel este si aceasta nostalgie, faptul ca s-a desprins Kievskaya Rus cu Ucraina din Rusia Mare, probabil, ca mentalitate. Era, pe de alta parte, o obligatie, sa respecte aceste legaturi de fraternitate intre aceste doua popoare. A fost cam aventuroasa aceasta actiune de incurajare a separatismului din estul Ucrainei, a spus Iliescu, citat de Agerpres.

Ion Iliescu, privin situatia din estul Ucrainei: Rusii au o anumita datorie istorica

Fostul presedinte Ion Iliescu a caracterizat actiunea Rusiei in estul Ucrainei ca fiind cam aventuroasa si a declarat ca rusii au o anumita datorie istorica intrucat pe teritoriul actual al Ucrainei s-a.

Ion Iliescu, privind situatia din estul Ucrainei: Rusii au o anumita datorie istorica

Fostul presedinte Ion Iliescu a caracterizat actiunea Rusiei in estul Ucrainei ca fiind cam aventuroasa si a declarat ca rusii au o anumita datorie istorica intrucat pe teritoriul actual al Ucrainei s-a.

Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza din estul Ucrainei

Presedintele american Barack Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza crizei din estul Ucrainei, a anuntat marti Casa Alba. Barack Obama a ajuns la concluzia ca sanctiunile.

Ministrul britanic de Externe face o vizita la Kiev pentru a discuta despre situatia din estul Ucrainei

Seful dimplomatiei britanice Philip Hammond va face joi o vizita la Kiev in cadrul careia va purta discutii cu oficialii ucraineni despre situatia din estul tarii, informeaza Interfax-Ukraina. Ministru.

Ucraina: Peste 6.000 de persoane au fost ucise in conflictul din estul separatist

Peste 6. 000 de persoane au fost ucise in Ucraina de la inceputul conflictului in estul separatist, in aprilie 2014, a anuntat luni inaltul Comisar al ONU pentru drepturile omului, Zeid Raad Al Hussein. Peste.

Cel putin 17 morti in explozia produsa intr-o mina din estul Ucrainei

Cel putin 17 persoane au murit in explozia produsa miercuri intr-o mina din regiunea separatista ucraineana Donetk, anunta autoritatile locale, citate de site-ul de stiri Sputnik si preluate de MEDIAFAX. Aut.

Bilantul oficial al exploziei din mina din estul Ucrainei: Cel putin 17 morti si 16 raniti

Cel putin 17 persoane au murit in explozia produsa miercuri intr-o mina din regiunea separatista ucraineana Donetk, anunta autoritatile locale, citate de site-ul de stiri Sputnik. Autoritatile din autopro.

Al 17-lea convoi umanitar rusesc a ajuns in estul Ucrainei

Convoiul de camioane format de Ministerul Situatiilor de urgenta din Rusia a ajuns azi-dimineata in regiunea Donetsk din estul Ucrainei, relateaza TASS, citand un oficial ministerial din cadrul Centrului.

Dezintoxicare cu Kalasnikoave. Dependentii de droguri, sclavii separatistilor din estul Ucrainei

In curand, republica noastra va fi curata, fara drogati si alcoolici, ii marturiseste un separatist din Lugansk unui jurnalist strain. De cand au preluat controlul asupra estului Ucrainei, consumul de droguri a scazut de 10 ori. Am eliminat autoritatile corupte si am rezolvat radacina problemei, spun ei. Consumatorii povestesc insa cum sunt fortati sa sape transee, apoi sa traiasca in ele si cum sunt batuti, batjocoriti si chiar executati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )