Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Iliescu, privind situatia din estul Ucrainei: Rusii au o anumita datorie istorica

B1 B1,
Ion Iliescu, privind situatia din estul Ucrainei: Rusii au o anumita datorie istorica

Fostul presedinte Ion Iliescu a caracterizat actiunea Rusiei in estul Ucrainei ca fiind cam aventuroasa si a declarat ca rusii au o anumita datorie istorica intrucat pe teritoriul actual al Ucrainei s-a. continuă pe B1

Ion Iliescu, privin situatia din estul Ucrainei: Rusii au o anumita datorie istorica

Fostul presedinte Ion Iliescu a caracterizat actiunea Rusiei in estul Ucrainei ca fiind cam aventuroasa si a declarat ca rusii au o anumita datorie istorica intrucat pe teritoriul actual al Ucrainei s-a.

Ion Iliescu: Actiunea Rusiei din estul Ucrainei, cam aventuroasa, dar rusii au o anumita datorie istorica

Fostul presedinte Ion Iliescu a caracterizat, joi, actiunea Rusiei in estul Ucrainei ca fiind cam aventuroasa, declarand ca a fost surprins de acest gest al Moscovei, dar a aratat ca rusii au o anumita datorie istorica intrucat pe teritoriul actual al Ucrainei s-a aflat primul stat rus si, probabil, de aici anumite sensibilitati. Rusii au o anumita datorie istorica. Primul stat rus a fost Kievskaya Rus. Intr-un fel este si aceasta nostalgie, faptul ca s-a desprins Kievskaya Rus cu Ucraina din Rusia Mare, probabil, ca mentalitate. Era, pe de alta parte, o obligatie, sa respecte aceste legaturi de fraternitate intre aceste doua popoare. A fost cam aventuroasa aceasta actiune de incurajare a separatismului din estul Ucrainei, a spus Iliescu, citat de Agerpres.

Ministrul britanic de Externe face o vizita la Kiev pentru a discuta despre situatia din estul Ucrainei

Seful dimplomatiei britanice Philip Hammond va face joi o vizita la Kiev in cadrul careia va purta discutii cu oficialii ucraineni despre situatia din estul tarii, informeaza Interfax-Ukraina. Ministru.

Ion Iliescu, privind absenta sa din ultima perioada de la sedintele de partid: Am si eu o varsta, voi merge selectiv, la cele mai importante

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a explicat ca motivul principal al absentei sale din ultima perioada de la sedintele de partid este varsta inaintata, scrie Stiri pe surse. Am si eu o varsta, n.

Frank-Walter Steinmeier: Conflictul din estul Ucrainei pune obstacole cooperarii ruso-germane

Conflictul din estul Ucrainei impiedica respectarea a numeroase acorduri politice si militare intre Moscova si Berlin, a afirmat miercuri ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, relateaza site-ul de stiri Sputnik. Ministrul german a declarat ca nu poate promite ca solutionarea conflictului ucrainean va antrena o retragere imediata a armelor nucleare strategice din Europa.

Ion Iliescu: Actiunea Rusiei in Ucraina, cam aventuroasa, dar rusii au o nostalgie pentru ca primul stat rus a fost Rusia Kieveana

Ion Iliescu a declarat ca actiunea Moscovei de incurajare a separatismului din estul Ucrainei a fost cam aventuroasa, dar a precizat ca rusii au o datorie istorica, deoarece primul stat rus a fost Rusia Kieveana, subliniind, pe de alta parte, ca interesul Rusiei pentru Marea Neagra e normal.

Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza din estul Ucrainei

Presedintele american Barack Obama a prelungit cu un an sanctiunile adoptate impotriva Rusiei din cauza crizei din estul Ucrainei, a anuntat marti Casa Alba. Barack Obama a ajuns la concluzia ca sanctiunile.

Cel putin 17 morti in explozia produsa intr-o mina din estul Ucrainei

Cel putin 17 persoane au murit in explozia produsa miercuri intr-o mina din regiunea separatista ucraineana Donetk, anunta autoritatile locale, citate de site-ul de stiri Sputnik si preluate de MEDIAFAX. Aut.

Ion Iliescu: Actiunea Rusiei in Ucraina, cam aventuroasa, dar rusii au o datorie istorica

Ion Iliescu a declarat ca actiunea Moscovei de incurajare a separatismului din estul Ucrainei a fost cam aventuroasa, dar a precizat ca rusii au o datorie istorica, deoarece primul stat rus a fost Rusia Kieveana, subliniind, pe de alta parte, ca interesul Rusiei pentru Marea Neagra e normal.

Ion Iliescu: Actiunea Rusiei in Ucraina, cam aventuroasa, dar rusii au o datorie istorica, o nostalgie

Ion Iliescu a declarat ca actiunea Moscovei de incurajare a separatismului din estul Ucrainei a fost cam aventuroasa, dar a precizat ca rusii au o datorie istorica, deoarece primul stat rus a fost Rusia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )