Libnet.ro
UNICEF

19:31

Ion Iliescu a scapat de sechestru pe avere in Dosarul Mineriada

Antena3 Antena3,
Ion Iliescu a scapat de sechestru pe avere in Dosarul Mineriada

Ion Iliescu nu va avea sechestru pe avere, in Dosarul Mineriada, a decis inalta Curte de Casatie si Justitiei ICCJ) joi, 17 mai, dupa ce a respins definitiv cererea Asociatiei 21 Decembrie 1918 de instituire a se. continuă pe Antena3

Ion Iliescu scapa fara sechestru pe avere in dosarul Mineriadei (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins joi, 17 mai, cererea Asociatiei 21 Decembrie 1989 de instituire a sechestrului asupra averilor fostilor demnitari Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu si.

Acuzatii din dosarul Mineriada scapa de sechestrul pe avere

Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu, dar si ceilalti acuzati din dosarul Mineriadei, scapa de sechestrul pe avere. inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, joi, solitiarea facuta de Asociatia Victimelor Mineriadei si Asociatia 21 Decembrie 1918.

UPDATE: Judecatorii naltei Curti de Casatie si Justitie au respins solicitarea de a pune sechestru pe averea lui Ion Iliescu

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins joi solicitarea Asociatiei 21 Decembrie de a pune sechestru pe averea lui Ion Iliescu in Dosarul Mineriadei. Fostul presedinte este judecat pentru infractiuni contra umanitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )