Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac, omagiu neasteptat. Ce premiu a primit

Antena3 Antena3,
Ion Tiriac, omagiu neasteptat. Ce premiu a primit

Fostul tenismen Ion Tiriac a primit, cu ocazia turneului de la Wimbledon, din partea The Lawn Tennis Writers Association LTWA) distinctia International Award, pentru rezultatele obtinute in tenis si pentru. continuă pe Antena3

Afacerea vietii pentru Ion Tiriac. Ce propunere a primit miliardarul

Stateam aici cu Bernie Ecclestone si ne uitam la un meci de-al lui Goran Ivansievic, care juca pe Terenul 1 si a fost intrerupt de trei ori de ploaie. El m-a intrebat: Cat crezi ca ar valora Wimbledonul? I-am.

Ion Tiriac a fost premiat la Wimbledon pentru rezultatele de exceptie obtinute in tenis

Fostul tenisman Ion Tiriac a fost premiat la Wimbledon cu distinctia International Award, pentru rezultatele de exceptie obtinute in tenis si pentru suportul pe care l-a oferit acestei discipline de-a lungul.

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Nu cred ca un psiholog ii trebuie, decat daca exista unul care sa o invete cum sa dea cu dreapta

Omul de afaceri Ion Tiriac, mentorul din umbra al Simonei Halep, este de parere ca un psiholog nu ar avea cum s-o ajute pe tenismena pentru a-si reveni. intrebat de jurnalisti daca Simonei i-ar trebui un psiholog.

Ion Tiriac, verdict taios pentru Simona Halep

Omul de afaceri Ion Tiriac o lauda pe Simona Halep. ii remarca insa si lipsurile. Eu nu stiu cine critica. Trebuie sa stiti cine o critica si daca are vreo idee despre ceea ce inseamna sport, daca.

Ion Tiriac, verdict crunt pentru fotbalul romanesc

Intr-o discutie cu cativa jurnalisti, Tiriac a adus vorba despre schimbarile de antrenori intr-un numar foarte mare care au avut loc in recent incheiatul sezon de Liga 1, scrie ziare. comPentru mine este o enigma.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )