Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ionel Danca anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea

Antena3 Antena3,
Ionel Danca anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea. continuă pe Antena3

Ionel Danca anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea.

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, anunta ca va candida pentru un mandat de deputat

Seful Cancelariei prim-ministrului Ionel Danca a anuntat sambata ca va candida la alegerile parlamentare din iarna din partea PNL Vreancea. Acesta subliniaza ca candideaza pentru a invinge definitiv baronii PSD care au tinut Vrancea si Moldova 30 de ani fara sperante la dezvoltare.

Tomac: Singurul lucru de care sunt absolut convins este ca voi candida si eu la alegerile parlamentare din acest an

Eurodeputatul Eugen Tomac a anuntat vineri ca va candida la alegerile parlamentare din acest an. Liderul PMP inca nu stie daca va accepta invitatia de a candida pe listele organizatiei din Suceava a partidului.

PeBloguri: PPU-sl a inceput strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Partidul Puterii Umaniste social-liberal) a lansat in strada campania de strangere de semnaturi pentru alegerile parlamentare, la monumentul Kilometrul zero din Bucuresti, in prezenta mai multor lideri ai partidului, alaturi de membri si sustinatori.

Sef al Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca va candida pentru un mandat de deputat pe listele din judetul Vrancea

Candidez pentru Parlamentul Romaniei la Vrancea, alaturi de eroii care l-au eliminat pe baronul rosu Oprisan de la conducerea judetului, Ion Stefan si Catalin Toma. Ma intorc acasa in Moldova pentru a deschide Vrancea si Moldova pentru investitii si dezvoltare. Candidez la Vrancea pentru a termina ceea ce am inceput la europaralamentare, prezidentiale si locale: sa invingem definitiv baronii PSD care au tinut Vrancea si Moldova 30 de ani fara sperante la o dezvoltare care sa ofere o oportunitate de a reusi in viata pentru fiecare, a anuntat sambata pe Facebook Ionel Danca.

Ionel Danca (PNL): Candidez pentru Parlamentul Romaniei la Vrancea, pentru a termina ceea ce am inceput - sa invingem definitiv baronii PSD

Liberalul Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, anunta ca va candida la alegerile parlamentare in judetul Vrancea. intr-o postare pe Facebook, Danca precizeaza ca a ales sa intre in cursa electorala.

Eugen Tomac: Singurul lucru de care sunt absolut convins e ca voi candida si eu la alegerile parlamentare

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, vineri, ca va candida cu siguranta la alegerile parlamentare. La inceputul acestei luni, el anuntase ca Partidul Miscarea Populara va merge pe cont propriu la acest.

Klaus Iohannis a facut anuntul categoric. Ce se intampla cu alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cu cat am putea sa le amanam? Ce se intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 Seful statului a anuntat miercuri ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc. El sustine ca .

Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc. Nu putem functiona cu un Parlament fara puteri depline. Actul de votare, in sine, nu e mai periculos decat mersul la paine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc, precizand ca daca numarul cazurilor de coronavirus va continua sa creasca, atunci campania electorala va.

Vlad Teohari, a carui candidatura la alegerile parlamentare a fost invalidata de catre USR, contesta in instanta lista de candidati pentru Diaspora a USR PLUS

Vlad Tohari, a carui candidatura la alegerile parlamentare a fost invalidata de catre USR, contesta in instanta lista de candidati pentru Diaspora a USR PLUS. Avocatul sau, Dumitru Dobrev, a depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie fata de lista de candidaturi pentru diaspora, invocand incalcarea mai multor drepturi si faptul ca a fost discriminat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )