Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vlad Teohari, a carui candidatura la alegerile parlamentare a fost invalidata de catre USR, contesta in instanta lista de candidati pentru Diaspora a USR PLUS

Adevărul Adevărul,
Vlad Teohari, a carui candidatura la alegerile parlamentare a fost invalidata de catre USR, contesta in instanta lista de candidati pentru Diaspora a USR PLUS

Vlad Tohari, a carui candidatura la alegerile parlamentare a fost invalidata de catre USR, contesta in instanta lista de candidati pentru Diaspora a USR PLUS. Avocatul sau, Dumitru Dobrev, a depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie fata de lista de candidaturi pentru diaspora, invocand incalcarea mai multor drepturi si faptul ca a fost discriminat. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a facut anuntul categoric. Ce se intampla cu alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cu cat am putea sa le amanam? Ce se intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 Seful statului a anuntat miercuri ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc. El sustine ca .

Ciolos: Listele candidatilor USR PLUS la alegerile parlamentare vor fi definitivate saptamana viitoare

Alianta USR PLUS va definitiva listele pentru alegerile parlamentare in cursul saptamanii viitoare, a declarat, sambata, la Brasov, europarlamentarul Dacian Ciolos, care a mentionat ca listele nu sunt decise la nivel central, de sefii celor doua partide, candidatii nefiind pusi cu mana intr-un birou, ci sunt rezultatul unui proces intern de selectie.

Ionel Danca anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea.

Eugen Tomac: Singurul lucru de care sunt absolut convins e ca voi candida si eu la alegerile parlamentare

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, vineri, ca va candida cu siguranta la alegerile parlamentare. La inceputul acestei luni, el anuntase ca Partidul Miscarea Populara va merge pe cont propriu la acest.

Tomac: Singurul lucru de care sunt absolut convins este ca voi candida si eu la alegerile parlamentare din acest an

Eurodeputatul Eugen Tomac a anuntat vineri ca va candida la alegerile parlamentare din acest an. Liderul PMP inca nu stie daca va accepta invitatia de a candida pe listele organizatiei din Suceava a partidului.

SAMBATA SI DUMINICA Alianta USR PLUS isi stabileste listele de candidati la alegerile parlamentare

Alianta USR PLUS isi stabileste sambata si duminica listele de candidati la alegerile parlamentare stabilite pentru data de 6 decembrie, in majoritatea judetelor, inclusiv in Bucuresti, alcatuirea listelor realizandu-se prin votul delegatilor care se vor reuni in conferinte online, conform g4media.

PeBloguri: PPU-sl a inceput strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Partidul Puterii Umaniste social-liberal) a lansat in strada campania de strangere de semnaturi pentru alegerile parlamentare, la monumentul Kilometrul zero din Bucuresti, in prezenta mai multor lideri ai partidului, alaturi de membri si sustinatori.

Gazele din Marea Neagra: Legea offshore va fi modificata imediat dupa alegerile parlamentare Romania intra in competitie cu Turcia si Ucraina

Producatorii de gaze din Marea Neagra au primit promisiunea din partea autoritatilor ca Legea Offshore va fi modificata dupa alegerile parlamentare. De ce abia atunci? Din cauza unor dispute politice, modificarile ar putea fi intelese gresit, motiv pentru care este nevoie de consens din partea partidelor, considera Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Exista deja un draft convenit cu investitorii interesati de gazele din Marea Neagra. intre timpp creste competitia din partea altor tari in Marea Neagra.

KELEMEN HUNOR: Nu trebuie amanate alegerile parlamentare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca alegerile parlamentare nu ar trebui amanate si a precizat in context ca nu este de acord cu inchiderea teatrelor, cinematografelor si restaurantelor, iar masurile sa fie luate acolo unde sunt focare de COVID-19, conform Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc in 6 decembrie

Situatia epidemiologica de la nivel national, unde trendul de crestere a numarului de infectari se pare ca va continua, nu este de natura sa il faca pe presedintele Klaus Iohannis sa decreteze starea de urgenta si sa amane astfel alegerile parlamentare programate de Guvern pentru 6 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )