Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ionut Iftimoaie a obtinut centura mondiala in gala de retragere

România Liberă România Liberă,
Ionut Iftimoaie a obtinut centura mondiala in gala de retragere

Ionut Iftimoaie l-a invins pe spaniolul Jorge Loren, campionul mondial en titre, in noaptea de sambata spre duminica, la meciul sau de retragere, disputat in gala Superkombat din orasul natal, Comanesti, si care a avut drept miza centura de campion mondial la categoria Super Cruiser -95 kg). continuă pe România Liberă

Meciul de retragere al lui Ionut Iftimoaie, umbrit de scandal. Daniel Ghita acuza ca austriecii de la Schweighofer Industries au aparut ca sponsori la gala Super-kombat (VIDEO)

Meciul de retragere al lui Ionut Iftimoaie este umbrit de scandal. Kick-boxerul Daniel Ghita a postat pe Facebook un mesaj in care s-a declarat revoltat de faptul ca austriecii de la Schweighofer Industries au.

Ionut Iftimoaie se retrage din activitate, la 38 de ani, cu un meci de titlu mondial

Ionut Iftimoaie se va retrage oficial din cariera in aceasta sambata, cu un meci impotriva campionului mondial Jorge Loren, in gala Superkombat, care va avea loc sambata, pe Galionul din Comanesti, acolo unde sunt asteptati aproximativ 30. 000 de spectatori. Veteranul in varsta de 38 de ani este optimist ca va reusi sa castige centura la ultimul sau meci oficial.

Ionut Iftimoaie a devenit campion mondial al versiunilor Superkombat si WKN in fata a 30.000 de oameni

Ionut Iftimoaie 38 de ani) este noul campion in versiunile Superkombat si WKN la categoria super cruiser dupa ce a revenit din retragere pentru un ultim meci si l-a invins pe detinatorul centurilor, Jorge Loren, in cadrul galei Superkombat de la Comanesti.

Ionut Iftimoaie se retrage din activitate. Voi risca totul, intreaga mea cariera

Luptatorul Ionut Iftimoaie se va retrage oficial din cariera in aceasta sambata, cu un meci impotriva campionului mondial Jorge Loren, in gala Superkombat care va avea loc sambata,.

Ionut Iftimoaie se retrage din K1: Sunt constient ca risc totul

Ionut Iftimoaie se va retrage oficial din cariera in aceasta sambata, cu un meci impotriva campionului mondial Jorge Loren, in gala Superkombat, care va avea loc sambata, pe Galionul din Comanesti, acolo unde sunt asteptati aproximativ 30. 000 de spectatori.

Luptatorul Ionut Iftimoaie se retrage, sambata, din cariera

Luptatorul Ionut Iftimoaie isi incheie, sambata, cariera, in cadrul galei Superkombat. Sportivul va disputa ultimul meci din cariera pe Galionul din Comanesti judetul Bacau), unde il va intalni pe campionul mondial Jorge Loren.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )