Libnet.ro
UNICEF

22:00

IORDACHE, DESPRE OUG 7: Trebuiau consultari mai ample inainte de adoptare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IORDACHE, DESPRE OUG 7: Trebuiau consultari mai ample inainte de adoptare

Vicepresedintele Camerei Florin Iordache PSD) considera ca trebuiau initiate consultari mai ample si mai transparente inainte de adoptarea OUG 7/2019. continuă pe Ziarul Bursa

Iordache il critica pe Tudorel Toader: A gresit. Trebuiau consultari mai ample si mai transparente pe OUG 7

Protestul magistratilor pe tema OUG privind legile justitiei nu este corect, pentru ca prejudiciaza cetatenii, declara la RFI deputatul PSD Florin Iordache. El crede ca premierul Viorica Dancila a procedat corect cand a lansat un dialog cu magistratii si considera ca a fost o greseala ca Ministerul Justitiei nu a avut consultari mai ample cu acestia inaintea adoptarii OUG 7.

Florin Iordache iL ACUZA pe Tudorel Toader: A gresit. Trebuiau consultari mai ample si mai transparente inainte de adoptarea OUG 7

Deputatul PSD Florin Iordache este de parere ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a gresit pentru ca nu a chemat magistratii la consultari inainte de adoptarea OUG 7 prin care au fost modificate legile.

Sedinta de urgenta a CSM. Plenul va discuta despre OUG de modificare a legilor justitiei

Sedinta de urgenta a CSM. Plenul va discuta despre OUG de modificare a legilor justitiei Biroul de presa al Consiliului Superior al Magistraturii este abilitat sa aduca la cunostinta publica.

Iordache, critici la adresa lui Tudorel Toader: A gresit. Trebuie consultari mai transparente pe OUG 7

Protestul magistratilor pe tema OUG privind legile justitiei nu este corect, pentru ca prejudiciaza cetatenii, declara la RFI deputatul PSD Florin Iordache. El crede ca premierul Viorica Dancila a procedat.

Liviu Dragnea, iritat de intrebarile jurnalistilor despre OUG 7: De aia vreau sa ma abtin, ca sa nu mai scot vreo perla (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a refuzat sa de pronunte luni cu privire la soarte OUG 7, prin care au fost modificate legile justitiei, ceea ce a declansat atat proteste ale magistratilor din toata tara cat si.

Augustin Lazar, despre OUG 7: Consultarile sunt praf in ochi. Nu aveam ce cauta la Guvern

Procurorul general Augustin Lazar a declarat marti ca discutiile anuntate de Guvern cu magistratii dupa adoptarea OUG 7 sunt praf in ochi si a anuntat ca a fost chemat la consultarile de la Palatul Vi.

MATEESCU (CSM), DESPRE OUG 7: Ordonanta trebuie abrogata. Depaseste solicitarile CSM

Judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), a afirmat, astazi, ca OUG 7/2019, prin care au fost aduse modificari legilor Justitiei, trebuie abrogata.

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, ieri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei.

Augustin Lazar despre OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, vineri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2329 seconds )