Libnet.ro
UNICEF

20:00

Pe iOS 8.0, Fleksy este cea mai buna tastatura virtuala pentru romani.

Playtech Playtech,
Pe iOS 8.0, Fleksy este cea mai buna tastatura virtuala pentru romani.

Imediat dupa instalarea iOS 8. 0, cea mai mare fascinatie a mea a fost legata de tastaturile virtuale terte dintre care, cea mai buna este Fleksy. Dupa ce mi-am instalat iOS 8 pe iPhone 5S si iPad Air, m-am grabit sa-mi instalez vreo trei-patru tastaturi pentru a-mi forma o opinie concludenta pe marginea lor. Cel mai mult mi-a placutFlesky. Aceasta din urma este singura gratuita care incorporeaza si suportul pentru limba romana. in urma descarcarii din AppStore, ii puteti ajusta cateva []. continuă pe Playtech

Educatia este cea mai buna zestre pe care putem sa o dam copiilor nostri

Accesul la educatie nu este o favoare, ci o obligatie pe care trebuie sa o asiguram copiilor nostri din prima zi si pana in ultima zi de scoala. Fiecare leu alocat pentru o mai buna educatie, pentru accesul la instruire a unui copil, indiferent ca se afla in mediul rural sau in mediul urban, nu este o cheltuiala, ci o investitie in prezentul, dar mai ales in viitorul copiilor nostri.

Cea mai buna tableta Amazon a devenit si mai buna: Kindle Fire HDX 8.9

Amazon completeaza lansarile de toamna cu o tableta premium noua. Este vorba de Kindle Fire HDX 8. 9, mai rapida, cu sunet mai bun, dar cu acelasi sistem de operare Fire OS. Kindle Fire HDX 8. 9 de la Amazon este un produs putin ajustat fata de anul trecut, suficient cat sa justifice o noua lansare. Pe lista celor mai mari noutati se trec un procesor mai rapid, sunet Dolby mai bun si o noua versiune de Fire OS un Android [].

Amazon lanseaza poate cea mai buna tableta pentru copii

Amazon Kindle Fire HD este seria de tablete ieftine a companiei, dar acum are una si pentru copii. Amazon Kindle Fire HD Kids Edition este o tableta disponibila cu ecran de 6 sau 7 inci, identica cu celelalte doua modele, in ceea ce priveste dotarile tehnice, dar a fost gandita pentru copii, continutul si rezistenta fiind adaptate in concordanta. The Verge noteaza ca pretul unei tablete Amazon pentru copii incepe de la 149 de dolari pentru 6 inci) si ajunge [].

Am urcat in clasamentul FIFA si ocupam cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani

Reprezentativa de fotbal a Romaniei ocupa cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani in clasamentul FIFA/Coca-Cola.

Afla care este cea mai idilica statiune din Turcia!

Pe coasta de vest a Turciei, peninula Bodrum, cu deschidere la Marea Egee este considerata a fi una dintre cele mai frumoase destinatii turistice, insa si aceasta are numeroase statiuni fermecatoare unde iti poti petrece.

Kindle Fire HD este cea mai ieftina gama de tablete Amazon

Pe langa tableta Kindle Fire HDX, Amazon are si tablete ieftine din seria Kindle Fire HD. Una ar putea sa treaca drept phablet, desi compania o numeste tableta. Amazon Kindle Fire HDX 8. 9 este cea mai buna tableta a companiei, dar are si doua modele de buget si mai putin premium. Este vorba de Amazon Kindle Fire HD de 6 inci si 7 inci la preturi de 99de dolari, respectiv 139 de dolari, conform The Verge. Amazon s-a remarcat pe [].

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce: 30 de masini in valoare de 20 milioane dolari

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda de flote din istoria Rolls Royce, urmand sa plateasca 20 de milioane dolari pentru 30 de masini care vor plimba oaspetii unui hotel din Macao. Doua dintre masini vor fi cele mai scumpe Phantom-uri comandate vreodata, urmand sa aiba si portiuni placate cu aur. Hotelul este in capitala mondiala a jocurilor de noroc: Macao.

Cea mai mare si mai neinspirata pictura murala din Bucuresti pe un bloc din Drumul Taberei

In cartierul Drumul Taberei, cartierul santier al Bucurestiului, a fost dezvelita cea mai mare pictura murala din oras, mai mare decat cea de pe blocul din Militari.

Cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce! A cumparat 30 de masini pe 20 de milioane dolari, in 5 minute

Un om de afaceri din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls-Royce. A cheltuit o avere pe 30 de masini. Stephen Hung din Hong Kong se poate lauda acum cu cea mai valoroasa flota de masini din.

August 2014, cea mai fierbinte luna august de pe planeta. S-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi din 1880 si pana in prezent

August 2014 a fost cea mai calda luna august de pe planeta de la inceputul inregistrarii unei cresteri a temperaturilor mondiale, in 1880 si pana in prezent, a anuntat joi Agentia americana oceanografica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )