Libnet.ro
UNICEF

12:30

iPS Teodosie: Daca este nevoie, vom face referendum pentru pastrarea orei de religie in scoli VIDEO

Adevărul Adevărul,
iPS Teodosie: Daca este nevoie, vom face referendum pentru pastrarea orei de religie in scoli VIDEO

Arhiepiscopul Tomisului spune ca se poate ajunge la un referendum pe tema orei de religie in cazul in care Guvernul va scoate aceasta materie din scoli. continuă pe Adevărul

iPS Teodosie uimeste din nou: Biserica va organiza un nou referendum pentru familie

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a anuntat joi seara, in premiera ca Biserica va organiza un nou referendum pentru familie. El a subliniat ca referendumul din 2018 a fost un esec pentru ca a fost legat de implicarea partidelor politice care au promis atunci ca vor sustine aceasta cauza.

IPS Teodosie anunta un nou Referendum pentru Familie: Va fi oportunitate

IPS Teodosie readuce in atentia opiniei publice Referendumul pentru Familie. Reprezentantul BOR crede ca este nevoie de inca o initiativa in acest sens, dupa esecul din 2018. in cadrul celui mai recen.

KELEMEN HUNOR, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Este nevoie de o ancheta si interventie rapida si decisiva

Vicepremierul Kelemen Hunor a afirmat ca in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals este nevoie de o ancheta si intervetie rapida si decisiva, pentr ca in sanatate si educatie nu trebuie sa facem economii, acestea nefiind domenii afectate de masuri de austeritate.

CATALIN DRULA, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Infrastructura de sanatate din subordinea Transporturilor este gata sa ofere sprijin oricand este nevoie

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a anuntat, astazi, ca infrastructura de sanatate din subordinea Transporturilor este gata sa ofere sprijin oricand este nevoie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )