Libnet.ro
UNICEF

20:00

Irak: 42 de persoane condamnate la moarte pentru activitati teroriste au fost executate

B1 B1,
Irak: 42 de persoane condamnate la moarte pentru activitati teroriste au fost executate

Patruzeci si doua de persoane ce au fost condamnate la moarte pentru activitati teroriste au fost executate, in ultimele zile, in Irak, in pofida apelurilor internationale pentru oprirea executiilor, transmite. continuă pe B1

Irak: 42 de persoane condamnate la moarte au fost executate.

Patruzeci si doua de persoane condamnate la moarte pentru activitati teroriste au fost executate in Irak in ultimele zile, anunta ministrul irakian al Justitiei, Hassan al-Shammari. In ultimele zile, a fost aplicata pedeapsa cu moartea pentru 42 de condamnati, inclusiv o femeie, toti judecati pentru crime teroriste, a declarat Hassan al-Shammari, citat de AFP. Ministrul nu a precizat in ce zile au avut loc executiile, dar Misiunea de asistenta a Natiunilor Unite Manui) a confirmat ca au .

Patruzeci si doua de persoane condamnate la moarte au fost executate in Irak

Patruzeci si doua de persoane condamnate la moarte pentru activitati teroriste au fost executate in Irak in ultimele zile, anunta ministrul irakian al Justitiei, Hassan al-Shammari, scrie AFP.

Cladirile cu risc seismic nu vor putea fi inchiriate sau folosite pentru activitati comerciale / Consolidare prioritara in functie de numarul potential de victime la un cutremur - Proiect al Primariei Bucuresti

Proprietarii de cladiri din Bucuresti ar putea fi obligati sa isi faca expertize tehnice pentru a vedea daca imobilele prezinta risc seismic, potrivit unei initiative a Primariei Capitalei. Pe baza expertizei se va elibera un certificat seismic care va fi anexat cartii tehnice a cladirii, iar acesta va fi necesar la vanzarea sau inchirierea imobilului. De asemenea, pentru a-i obliga pe proprietari sa isi consolideze cladirile care prezinta risc seismic si pericol public, proprietarii vor putea doar sa locuiasca in acele cladiri, insa nu le vor putea inchiria si nu vor putea desfasura activitati comerciale/publice. Acum, la parterul mai multor cladiri cu risc seismic ridicat sunt restaurante, cafenele sau sali de spectacol.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3046 seconds )