Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irak: Cel putin 40 de persoane au murit intr-o serie de atacuri care au vizat politistii

B1 B1,
Irak: Cel putin 40 de persoane au murit intr-o serie de atacuri care au vizat politistii

In Irak, cel putin 40 de persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri care au vizat in special politistii si siitii, potrivit unor surse citate de AFP. Dintre cele 40 de persoane, 25 erau membri ai. continuă pe B1

Irak: Cel putin 40 de morti intr-o serie de atacuri cu bomba

Cel putin 40 de persoane, intre care 25 de membri ai fortelor de securitate, au fost ucisi joi in Irak, intr-o serie de atacuri care au vizat in special politistii, dar si pe siiti, au anuntat surse medicale si din politie pentru AFP.

Japonia, afectata de canicula: Cel putin trei persoane au murit, iar alte peste 2.500 au fost spitalizate

Cel putin trei persoane au murit, iar alte peste 2. 500 au fost spitalizate in Japonia din cauza valului de caldura din ultima saptamana, transmite abscbnnews. com Marti, in prefectura Yamanashi s-au.

Hotel PRABUSIT in India: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite

Cel putin 12 persoane au murit si alte 15 au fost ranite, dupa ce un hotel s-a prabusit in sudul Indiei, informeaza BBC. Cladirea, care avea doua etaje, era situat in Secunderabad, din statul Andhra Pradesh. Mai.

Incidente la unitatea militara unde este detinut Mohamed Morsi: Cel putin 15 persoane au fost ucise

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata, luni dimineata, in incidentele care au avut loc in zona unitatii militare unde este detinut fostul presedinte Mohamed Morsi, transmite agentia Reuters, citata de.

Irak: 40 de oameni au MURIT intr-o serie de atacuri cu BOMBA.

Cel putin 40 de persoane au fost omorate, joi, in Irak, intr-o serie de atacuri care au vizat in special politistii, dar si pe siiti, au anuntat surse medicale si din politie, pentru AFP, conform Hotnews. Atacul cel mai sangeros a fost provocat de catre un grup neidentificat si a avut loc pe drumul dintre Baiji si Haditha, la aproximativ 200 km nord de Bagdad, unde 11 politisti responsabili de protectia conductei de petrol si trei soldati au fost ucisi. Seara, la cateva minute dupa ridicarea .

Cel putin doua persoane au murit in Mexic, dupa trecerea depresiunii tropicale Erick

Depresiunea tropicalaErick a lovit Mexicul, pe coasta Pacificul, insa a cauzat moartea a cel putin doua persoane si disparitia a altor doua persoane. O persoana a fost gasita decedata in cursul.

Un hotel s-a prabusit in sudul Indiei: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 18 au fost ranite

Un hotel s-a prabusit, luni, in sudul Indiei, cauzand decesul a cel putin 12 persoane si ranirea a altor 18, relateaza AFP. Potrivit echipelor de interventie, alte persoane se afla prinse sub daramaturi,.

India: Cel putin sase persoane au murit dupa prabusirea unui hotel

Cel putin sase persoane au murit si alte 12 au fost ranite dupa ce, luni dimineata, un hotel s-a prabusit in orasul indian Secunderabad. Politia a anuntat ca nu se stie exact numarul persoanelor blocate.

Egipt: Cel putin 42 de persoane, ucise intr-un miting de sustinere a lui Mohamed Morsi

Cel putin 42 de persoane au fost ucise, astazi, in Cairo, in timpul unei manifestatii de sustinere a presedintelui inlaturat de la putere, Mohamed Morsi, care se desfasura in fata unitatii militare din Cairo unde acesta este retinut, potrivit unor surse medicale citate de Reuters.

Cel putin noua morti si 21 de raniti intr-un accident de autobuz produs in centrul Spaniei

Cel putin noua persoane au murit si alte 21 au fost ranite grav, dupa ce un autobuz s-a rasturnat luni dimineata, in jurul orei 08. 30, in Avila, la nord de Madrid, potrivit editiei electronice a ziarului spaniol La Vanguardia. Potrivit primelor informatii, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )