Libnet.ro
UNICEF

16:15

Iranul ameninta Statele Unite cu un raspuns zdrobitor in cazul unui atac

B1 B1,
Iranul ameninta Statele Unite cu un raspuns zdrobitor in cazul unui atac

Iranul nu va ezita sa raspunda la tentativele repetate de incalcare a suveranitatii sale, a precizat Ministerul de Externe al Iranului, citat de CNN. Indiferent ce decizie iau oficialii americani - n;. r. continuă pe B1

Iranul promite consecinte asupra SUA in cazul unui atac

Armata iraniana a avertizat, astazi, Statele Unite ca cel mai mic atac asupra teritoriului sau ar avea consecinte devastatoare pentru interesele americane din regiune, informeaza AFP.

Iranul ameninta SUA cu consecinte devastatoare daca e tras un glont in directia sa

Iranul a avertizat, sambata, Statele Unite ca cel mai mic atac contra teritoriului sau va avea consecinte devastatoare pentru interesele lor in regiune, dupa ce presedintele american a anulat in ultimul moment represalii contra Republicii islamice, potrivit AFP.

VIDEO O romanca, sefa de promotie la un liceu din Statele Unite. Absolventa a cantat imnul Americii in fata a mii de oameni

Fiica a unor imigranti romani din Statele Unite ale Americii, Lauren Grecu 18 ani), a fost sefa de promotie a unui liceu din Texas. in aceasta calitate, tinerei i-a revenit misiunea de a sustine discursul de absolvire in fata a sute de colegi si a familiilor acestora.

Viata secreta a fiicei lui Liviu Dragnea. E plecata in Statele Unite si traieste alaturi de un concurent X Factor

Fiica lui Liviu Dragnea nu a atras prea mult atentia publicului pana in prezent. Alexandra traieste in Statele Unite ale Americii alaturi de Alexandru Mataev, fost concurent X Factor. Recent, tanara s-a intors in Romania si si-a vizitat tatal la Penitenciarul Rahova. Cine este Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea Alexandra Dragnea are 24 de ani .

Donald Trump spune ca Statele Unite sunt foarte pregatite in legatura cu Iranul

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat marti ca tara sa este foarte pregatita in ceea ce priveste Iranul, pe fondul tensiunilor in crestere dintre cele doua state, informeaza Mediafax citand Reuters.

Ambasada SUA, implicata in cazulfetitei luate cu mascatii pentru a fi predata unei familii din Statele Unite

Ministrul Muncii Marius Budai a declarat sambata, referindu-se la cazul Sorinei, fetita din Mehedinti adoptata de o familie din SUA si luata in mod brutal de autoritati din casa celor la care se afla in plasament, ca a trimis un mesaj ambasadei SUA, cu dorinta de a avea o colaborare si a se asigura ca fetita este in regula.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )