Libnet.ro
UNICEF

16:45

Irina Begu si Monica Niculescu au pierdut in semifinale la Roma

Antena3 Antena3,
Irina Begu si Monica Niculescu au pierdut in semifinale la Roma

Perechea romana Irina Begu/Monica Niculescu a fost invinsa de cuplul Martina Hingis Elvetia)/Sania Mirza India), cu 6-3, 6-4, sambata seara, in semifinalele probei de dublu din cadrul. continuă pe Antena3

Irina Begu si Monica Niculescu, invinse la Roma

Irina Begu si Monica Niculescu au fost infrante, sambata seara,de favoritele Martina Hingis Elvetia) si Sania Mirza India), cu 6-3, 6-4, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma WTA).

Irina cea Mare. Begu si Monica Niculescu au reusit o calificare in sferturile de finala ale turneului de la Roma, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Perechea Irina Camelia Begu/ Monica Niculescu, in sferturile probei de dublu

Perechea romana Irina Begu/ Monica Niculescu s-a calificat spectaculos in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma WTA), dotat cu premii totale de 2. 610 dolari, joi, dupa ce a dispus cu 2-6, 7-6 1), 10-8 de cuplul Yung-Jan Chan Taiwan)/Anna-Lena Groenefeld Germania), cap de serie numarul sase, informeaza Agerpres.

Victorie de exceptie pentru Begu si Niculescu si calificare in semifinalele probei de dublu la Roma

Perechea romana Irina Begu/Monica Niculescu continua parcursul excelent in proba de dublu a turneului de tenis de la Roma WTA), dotat cu premii totale de 2. 610 dolari. Perechea a castigat cu.

Tenis: Begu si Niculescu s-au calificat in sferturile probei de dublu la Roma (WTA)

Perechea romana Irina Begu- Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu la Roma WTA). Cele doua au obtinut victoria cu scorul de 7-6 4), 6-3 in fata favoritelor.

WTA Roma: Irina Begu-Serena Williams in semifinale (sambata, dupa 18:00). Lidera mondiala a demolat-o pe Svetlana Kuznetsova

Irina Begu o va infrunta pentru prima data in cariera pe lidera mondiala Serena Williams in cel mai important meci al sau din acest sezon, sambata, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma.

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Serena Williams in semifinale (sambata, dupa 18:00). Lidera mondiala a demolat-o pe Svetlana Kuznetsova

Irina Begu o va infrunta pentru prima data in cariera pe lidera mondiala Serena Williams in cel mai important meci al sau din acest sezon, sambata, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Irina Begu, un parcurs excelent la Roma: Romanca s-a calificat in semifinale

Irina Begu s-a calificat vineri in semifinalele turneului WTA de la Roma. Tenismena a invins-o in doua seturi pe japoneza Misaki Doi, 6-2, 7-6 3). Trneul WTA de la Roma este dotat cu premii totale.

Calificare in semifinale la dublu pentru Irina Begu si Monica Niculescu

Jucatoarele Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat, vineri seara, in penultimul act al probei de dublu in turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Begu a pierdut si la dublu. Irina si partenera ei, Monica Niculescu, au ratat calificarea in finala de la Roma

Perechea alcatuita din Irina Begu si Monica Niculescu a fost eliminata, sambata, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )