Libnet.ro
UNICEF

15:45

Isarescu: Daca deficitul bugetar depaseste 3% din PIB, BNR are masuri suplimentare pregatite

Adevărul Adevărul,
Isarescu: Daca deficitul bugetar depaseste 3% din PIB, BNR are masuri suplimentare pregatite

Banca Nationala a Romaniei BNR) saluta angajamentul luat de actualul guvern, de mentinere a deficitului bugetar la un nivel de maximum 3% din Produsul Intern Brut PIB), dar are pregatite masuri suplimentare in cazul in care plafonul va fi depasit, in contextul existentei unor riscuri interne legate de situatia post-electorala si de modul in care va fi construit bugetul pe acest an, a declarat vineri guvernatorul BNR Mugur Isarescu. continuă pe Adevărul

Isarescu, BNR: Daca deficitul bugetar depaseste 3% din PIB, BNR are masuri suplimentare pregatite

Banca Nationala a Romaniei BNR) saluta angajamentul luat de actualul guvern, de mentinere a deficitului bugetar la un nivel de maximum 3% din produsul intern brut PIB), dar are pregatite masuri suplimentare in cazul in care plafonul va fi depasit, in.

Dragu: Romania a incheiat 2016 cu un deficit bugetar de 2,6% din PIB, sub nivelul programat

Deficitul bugetului general consolidat a fost de 2,6% din produsul intern brut PIB) pentru intregul an 2016, sub nivelul programat, de 2,8% din PIB, a declarat fostul ministru al Finantelor, Anca Dragu, pentru Bloomberg, scrie Economica. net. Intr-o alta declaratie, facuta joi dimineata postului Digi 24, Dragu a precizat ca fostul guvern a lasat un draft de buget noului guvern, care cuprinde masurile in vigoare si un deficit bugetar de 2,99% din PIB.

Deficitul bugetar pentru 2016 este estimat la 2,6% din PIB, potrivit ministrului de Finante. Statul a facut plati foarte mari in decembrie

Deficitul bugetar de anul trecut este estimat la aproximativ 2,6%, dupa ce statul a facut in decembrie foarte multe plati, a declarat ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, pentru Bloomberg. Estimarea Ministerului de Finante a surprins cea mai mare.

Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal: Masurile sociale anuntate de Guvernul Grindeanu vor mari deficitul bugetar la peste 4 la suta

Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, a declarat ca masurile anuntate vineri de Guvern vor conduce la o crestere a deficitului bugetar la peste 4 la suta din PIB.

Dragu: Romania a incheiat 2016 cu un deficit bugetar de 2,6% din PIB

Deficitul bugetului general consolidat a fost de 2,6% din produsul intern brut PIB) pentru intregul an 2016, sub nivelul programat, de 2,8% din PIB, a declarat, ieri, fostul ministru al Finantelor, Anca Dragu, pentru Bloomberg.

Premierul desemnat trebuie sa includa in proiectul de buget acordarea a 2% din PIB pentru Aparare

Vicepresedintele Comisiei de Aparare, deputatul PNL Ovidiu Raetchi, i-a solicitat premierului desemnat, Sorin Grindeanu, ca proiectul de buget pe anul 2017 sa contina acordarea a 2% din PIB pentru domeniul Apararii.

investirea Guvernului Grindeanu, in atentia presei internationale. Reuters: Salariul minim al bugetarilor crescut, iar deficitul bugetar din 2017 ar urma sa fie de patru ori mai mare decat cel de anul trecut

Investirea cabinetului Sorin Grindeanu pune capat crizei politice din tara, noteaza presa internationala. Pe de alta parte, analistii sustin ca actuala conducere PSD ar putea afecta lupta anticoruptie, iar promisiunile din programul de guvernare ar putea duce la sacrificarea investitiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )