Libnet.ro
UNICEF

20:45

Isarescu: Jumatate din industria din 1990 trebuia restructurata sau inchisa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Isarescu: Jumatate din industria din 1990 trebuia restructurata sau inchisa

Mai mult de jumatate din industria romaneasca din 1990 trebuia restructurata sau inchisa, dar Romania se afla intr-un proces de reindustrializare, pe alte criterii decat cele ale economiei centralizate, dar mai putin vizibil din cauza zgomotului electoral, afirma guvernatorul BNR Mugur Isarescu. continuă pe Ziarul Bursa

Isarescu: Jumatate din industria din 1990 trebuia restructurata sau inchisa.

Mai mult de jumatate din industria romaneasca din 1990 trebuia restructurata sau inchisa, afirma guvernatorul BNR Mugur Isarescu, citat de Mediafax. Dupa schimbarea spre rau din 81-82 se vorbea a despre faptul ca 30% din industria romaneasca trebuia restructurata sau inchisa. Din 87- 88 insitutele de cercetare cautau solutii . ) A trenat ideea ca in tara romaneasca nu s-a gandit. Nu-i adevarat. Poate n-am avut suficienta putere sa razbatem, poate n-am avut suficient curaj, dar faptul ca .

Mugur Isarescu: Jumatate din industria din 1990 trebuia restructurata sau inchisa

Mai mult de jumatate din industria romaneasca din 1990 trebuia restructurata sau inchisa, dar Romania se afla intr-un proces de reindustrializare, pe alte criterii decat cele ale economiei centralizate, dar mai putin vizibil din cauza zgomotului electoral, afirma guvernatorul BNR Mugur Isarescu, transmite Mediafax. El a aratat ca daca in 1987 se estima ca o treime din economia romaneasca trebuia restructurata, dupa 1989 nu a mai facut nimeni un calculul riguros.

Mugur Isarescu: Jumatate din industria din 1990 trebuia restructurata sau inchisa. Acum industria creste, dar in enclave

Mai mult de jumatate din industria romaneasca din 1990 trebuia restructurata sau inchisa, dar Romania se afla acum intr-un proces de reindustrializare, pe alte criterii decat cele ale economiei centralizate, dar mai putin vizibil din cauza zgomotului electoral, a declarat guvernatorul BNR Mugur Isarescu.

Isarescu: Jumatate din industria din 1990 trebuia restructurata sau inchisa

Mai mult de jumatate din industria romaneasca din 1990 trebuia restructurata sau inchisa, dar Romania se afla intr-un proces de reindustrializare, pe alte criterii decat cele ale economiei centralizate, dar mai putin vizibil din cauza zgomotului.

Rapperul Lil Wayne se retrage din industria muzicala

Rapperul american Lil Wayne a confirmat faptul ca urmatorul sau album solo - al 11-lea din cariera - va fi ultimul sau material discografic si ca se va retrage din industria muzicala dupa lansarea acestui disc, informeaza contactmusic. com, citat de.

Hallen, reales in fruntea Federatiei Norvegiene de Fotbal. Femeile, jumatate din echipa sa.

Yngve Hallen a fost reales in functia de presedinte al Federatiei Norvegiene de Fotbal pentru urmatorii doi ani. Hallen se afla la al treilea mandat, pentru prima data fiind ales in 2010, potrivit siteului oficial al UEFA. Fost jurnalist si director al clubului de prima liga Sogndal va conduce forul norvegian pana in 2016, perioada in care isi propune atat calificarea nationalei la EURO 2016, cat si dezvoltarea centrelor la nivel de juniori. Jumatate din consiliul federatiei este de sex .

Cad primele capete in dosarul evaziunii din industria carnii. Controale in toate supermarketurile din tara

Un inspector de la OPC Cluj si un consilier de la ANSV sunt cercetati in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, fiind suspectati de trafic de influenta si, respectiv, favorizare a faptuitorului, scrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )