Libnet.ro
UNICEF

14:30

Islamistul originar din Bangladesh arestat la New York planuise asasinarea lui Barack Obama - ...

România Liberă România Liberă,
Islamistul originar din Bangladesh arestat la New York planuise asasinarea lui Barack Obama - ...

Tanarul originar din Bangladesh arestat pentru ca ar fi incercat sa comita un atentat in fata sediului Rezervelor Federale americane, la New York, intentionase initial sa il asasineze pe presedintele Barack Obama, anunta surse din cadrul anchetei citate de site-ul de stiri Newsday. com, potrivit Mediafax. Quazi Mohammad Rezwanul Ahsan Nafis, in varsta de 21 de ani, originar din Bangladesh, a fost arestat la New York in cadrul unui flagrant organizat de FBI. Conform anchetatorilor, el incerca . continuă pe România Liberă

Islamistul originar din Bangladesh arestat la New York planuise asasinarea lui Barack Obama

Tanarul originar din Bangladesh arestat pentru ca ar fi incercat sa comita un atentat in fata sediului Rezervelor Federale americane, la New York, intentionase initial sa il asasineze pe presedintele Barack Obama, anunta surse din cadrul anchetei citate de site-ul de stiri Newsday. com.

New York: Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa detoneze o bomba in fata Rezervei Federale

Un barbat care sustine ca are legaturi cu Al-Qaida a fost arestat miercuri la New-York, dupa ce a incercat, fara succes, sa detoneze o bomba de 450 de kilograme in fata cladirii Rezervei Federale. In varsta de 21 de ani, barbatul originar din Bangladesh era urmarit de cateva luni de FBI, care i-a sabotat bomba, iar autoritatile au precizat ca nimeni nu era in pericol.

ATENTAT dejucat la New York: Cladirea Rezervei Federale, vizata de o BOMBA de 450 de kilograme.

Un barbat care sustinea ca are legaturi cu Al-Qaida a fost arestat, miercuri la New-York, dupa ce a incercat fara succes sa detoneze o bomba de 450 de kilograme in fata cladirii Rezervei Federale, informeaza Mediafax. In varsta de 21 de ani, acest barbat originar din Bangladesh a fost urmarit mai multe luni de FBI, care i-a sabotat bomba, iar autoritatile au precizat ca nimeni nu era in pericol. Cladirea vizata de Quazi Mohammad Rezwanul Ahsan Nafis se afla in apropierea World Trade Center, .

New York Stock Exchange inchide in crestere

Bursa de la New York NYSE) a inchis ieri pe verde, pe fondul cresterii peste asteptari de vanzari cu amanuntul in luna septembrie si impulsionata de rezultatele trimestriale ale Citigroup, relateaza sursele de presa.

Muncitori francezi si americani au manifestat la New York impotriva firmei Bain Capital.

Aproximativ 60 de persoane, inclusiv muncitori francezi veniti din nordul Frantei, au manifestat, luni, la New York impotriva Bain Capital, afirmand ca firma de investitii de capital fondata de catre candidatul republican la presedintie, Mitt Romney, i-a lasat fara loc de munca, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Romney vrea sa va trimita locurile de munca in strainatate, se putea citi pe un panou tinut de catre un manifestant, in timp ce alt manifestat era deghizat in mostru, o imagine care .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )