Libnet.ro
UNICEF

19:15

Israelul accepta prelungirea armistitiului umanitar din Fasia Gaza pana duminica seara. Hamas raspunde printr-un tir de rachete si respinge cererea ONU

Adevărul Adevărul,
Israelul accepta prelungirea armistitiului umanitar din Fasia Gaza pana duminica seara. Hamas raspunde printr-un tir de rachete si respinge cererea ONU

Israeul a decis sa prelungeasca cu patru ore armistitiul umanitar de 12 ore din Fasia Gaza, ce urma sa se incheie sambata la ora locala 20. 00, ora Romaniei), relateaza BBC News. De partea cealalta, Hamasul a lansat un atac cu rachete care a vizat mai multe obiective israeliene. continuă pe Adevărul

Israelul accepta prelungirea armistitiului umanitar din Fasia Gaza pana duminica seara. Hamas respinge cererea ONU

Israelul a decis sambata noapte sa prelungeasca armistitiul umanitar din Fasia Gaza pana duminica seara, relateaza BBC News. De partea cealalta, Hamasul a lansat un atac cu rachete care a vizat mai multe obiective israeliene si a precizat ca nu este de acord cu prelungirea armistitiului.

Israelul accepta prelungirea armistitiului umanitar din Fasia Gaza cu patru ore

Israeul a decis sa prelungeasca cu patru ore armistitiul umanitar de 12 ore din Fasia Gaza, ce urma sa se incheie sambata la ora locala 20. 00, ora Romaniei), relateaza BBC News.

Mai multe state indeamna la prelungirea armistitiului umanitar din Gaza

Ministrii de Externe din SUA, Qatar, Turcia si mai multe tari europene au indemnat sambata, intr-o reuniune, la Paris, la prelungirea armistitiului umanitar intre Israel si Hamas cu 24 de ore si.

Israelul sustine ca nu a atacat scoala ONU din Fasia Gaza

Guvernul israelian a comunicat ca armata israeliana nu este implicata in atacul cu rachete care a vizat un adapost organizat intr-o scoala din Fasia Gaza administrata de ONU, serviciile de spionaj israeliene insistand ca obiectivul a fost atacat de.

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, cere tarilor musulmane armament pentru militantii din Fasia Gaza

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, a solicitat, vineri, tarilor musulmane si arabe sprijin politic, moral, mediatic si in materie de armament pentru grupurile palestiniene de rezistenta din Fasia Gaza, informeaza Mediafax.

Canada cere ONU o ancheta in cazul rachetelor gasite in scoli din Fasia Gaza

Canada a cerut marti ONU sa deschida imediat o ancheta in cazul descoperirii, pentru a doua oara in decurs de o saptamana, a unor rachete ascunse intr-o scoala din Fasia Gaza, relateaza Mediafax. Am.

Comunitatea internationala cere incetarea imediata a conflictului din Fasia Gaza

Conflictul armat dintre Israel si Hamas a intrat in a treia saptamana, iar cele doua tabere nu dau semne ca ar dori sa opreasca focul, in timp ce comunitatea internationala isi intensifica eforturile pentru calmarea spiritelor din Fasia Gaza, potrivit AFP.

Israelul accepta prelungirea cu patru ore a armistitiului in Fasia Gaza

Israelul a acceptat sa prelungeasca cu patru ore un armistitiu umanitar de 12 ore, in Fasia Gaza, care urmeaza sa se incheie sambata la ora locala 20. 00, ora Romaniei), a anuntat o televiziune.

UPDATE. Apel international de prelungire a armistitiului din Fasia Gaza. Israelul accepta

Ministrii de Externe din SUA, Qatar, Turcia si mai multe tari europene, reuniti sambata la Paris, au facut un apel de prelungire a armistitiului umanitar intre Israel si Hamas, informeaza Mediafax.

Apel international de prelungire a armistitiului din Fasia Gaza

Ministrii de Externe din SUA, Qatar, Turcia si mai multe tari europene, reuniti sambata la Paris, au facut un apel de prelungire a armistitiului umanitar intre Israel si Hamas, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )