Libnet.ro
UNICEF

05:30

Israelul a reluat bombardamentele in Fasia Gaza, dupa ce Hamas a respins armistitiul/ Un prim civil israelian ucis de tirurile de racheta

Hotnews Hotnews,
 Israelul a reluat bombardamentele in Fasia Gaza, dupa ce Hamas a respins armistitiul/ Un prim civil israelian ucis de tirurile de racheta

Aviatia israeliana a reluat marti dupa-amiaza bombardamentele in Fasia Gaza, dupa un armistitiu de sase ore, respins de miscarea palestiniana Hamas, au constatat ziaristii AFP aflati la fata locului. UPDATE: Un civil israelian a fost ucis, marti, la punctul de trecere Erez dintre Israel si Fasia Gaza, de un tir de racheta, a anuntat armata, devenind prima victima israeliana in opt zile de conflict intre statul evreu si Hamas. continuă pe Hotnews

Israelul a reluat bombardamentele in Fasia Gaza, dupa ce Hamas a respins armistitiul

Aviatia israeliana a reluat marti dupa-amiaza bombardamentele in Fasia Gaza, dupa un armistitiu de sase ore, respins de miscarea palestiniana Hamas, au constatat ziaristii AFP aflati la fata locului.

Netanyahu: Israelul va extinde operatiunile in Fasia Gaza daca Hamas respinge armistitiul

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, avertizeaza miscarea Hamas ca, daca va respinge armistitiul propus de Egipt si va continua atacurile cu rachete, armata israeliana va extinde operatiunile in Fasia Gaza.

UPDATE Netanyahu: Israelul va extinde operatiunile in Fasia Gaza daca Hamas respinge armistitiul

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, avertizeaza miscarea Hamas ca, daca va respinge armistitiul propus de Egipt si va continua atacurile cu rachete, armata israeliana va extinde operatiunile in Fasia Gaza.

Nici vorba de PACE! Israelul a reluat raidurile aeriene in Fasia Gaza

Armata israeliana continua raidurile aeriene asupra tintelor din Fasia Gaza, dupa ce militantii Hamas au ignorat armistitiul propus de diplomatii egipteni. Purtatorul de cuvant al FDI Fortele Defensive.

Aviatia israeliana a reluat bombardamentele asupra Fasiei Gaza

Aviatia israeliana a reluat marti dupa-amiaza bombardamentele asupra Fasiei Gaza, dupa un armistitiu de 6 ore, respins de miscarea palestiniana Hamas, informeaza AFP. Mai multe atacuri aeriene au vizat.

UPDATE Fasia Gaza: Hamas respinge incetarea focului fara un acord prealabil/ 177 de morti si 1.280 persoane ranite in sapte zile/ SUA indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

Discutiile sunt in curs pentru o incetare a focului intre israelieni si palestinieni in Gaza, dupa o saptamana de ofensiva, dar nu s-a ajuns inca la niciun acord, a declarat luni seara un oficial al Hamas pentru AFP. Raidurile aeriene israeliene efectuate in Fasia Gaza s-au soldat cu 177 de morti si 1. 280 persoane ranite in sapte zile. UPDATE 01:00 Statele Unite au indemnat luni Israelul sa evite lansarea unei operatiuni terestre in Fasia Gaza, avertizand ca o astfel de ofensiva ar pune in pericol vietile multor civili. Insa Casa Alba a evitat sa critice Israelul pentru civilii care au murit in raidurile aeriene din Fasia Gaza. UPDATE 01:45Hamas respinge orice incetare a focului care nu include un acord global cu privire la disputa cu Israelul.

Benjamin Netanyahud: Israelul va intensifica operatiunile militare in Fasia Gaza

Benjamin Netanyahu a declarat, marti, ca Israelul este nevoit sa extinda si sa intensifice operatiunile militare in Fasia Gaza, in contextul in care miscarea islamista Hamas respinge armistitiul.

Miscarea Hamas respinge propunerea de incetare a focului in Fasia Gaza

Miscarea Hamas a respins propunerea Egiptului privind incetarea focului in Fasia Gaza incepand de marti, in timp ce premierul israelian Benjamin Netanyahu ar fi in favoarea acestei masuri.

Benjamin Netanyahu: Hamas poarta intreaga responsabilitate pentru victimele civile din Fasia Gaza

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat ca Hamas poarta unica si intreaga responsabilitate pentru victimele civile din Fasia Gaza, evocand dreptul Israelului de a se apara in fata tirurilor cu rachete lansate de miscarea islamista palestiniana, relateaza AFP.

Orasul israelian Ashdod, bombardat de o racheta lansata din Fasia Gaza

In doar de o saptamana, bombardamentele israeliene s-au soldat cu 189 de morti si aproape 1. 300 de raniti in Fasia Gaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )