Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nici vorba de PACE! Israelul a reluat raidurile aeriene in Fasia Gaza

Antena3 Antena3,
Nici vorba de PACE! Israelul a reluat raidurile aeriene in Fasia Gaza

Armata israeliana continua raidurile aeriene asupra tintelor din Fasia Gaza, dupa ce militantii Hamas au ignorat armistitiul propus de diplomatii egipteni. Purtatorul de cuvant al FDI Fortele Defensive. continuă pe Antena3

Israelul a reluat bombardamentele in Fasia Gaza, dupa ce Hamas a respins armistitiul/ Un prim civil israelian ucis de tirurile de racheta

Aviatia israeliana a reluat marti dupa-amiaza bombardamentele in Fasia Gaza, dupa un armistitiu de sase ore, respins de miscarea palestiniana Hamas, au constatat ziaristii AFP aflati la fata locului. UPDATE: Un civil israelian a fost ucis, marti, la punctul de trecere Erez dintre Israel si Fasia Gaza, de un tir de racheta, a anuntat armata, devenind prima victima israeliana in opt zile de conflict intre statul evreu si Hamas.

Israelul a reluat bombardamentele in Fasia Gaza, dupa ce Hamas a respins armistitiul

Aviatia israeliana a reluat marti dupa-amiaza bombardamentele in Fasia Gaza, dupa un armistitiu de sase ore, respins de miscarea palestiniana Hamas, au constatat ziaristii AFP aflati la fata locului.

Sapte palestinieni, ucisi in urma raidurile aeriene israeliene din aceasta dimineata

Sapte palestinieni au fost ucisi in mai multe raiduri aeriene israeliene efectuate sambata dimineata in Fasia Gaza, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Ashraf al-Qudra, revizuind in crestere bilantul anuntat anterior, potrivit antena3. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )