Libnet.ro
UNICEF

06:00

Istanbul si Paris, printre orasele care au atras cei mai multi turisti romani vara aceasta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Istanbul si Paris, printre orasele care au atras cei mai multi turisti romani vara aceasta

Istanbul si Paris s-au clasat in top trei destinatii care au atras cei mai multi turisti romani, in ciuda situatiei tensionate si a gradului de alerta ridicat de aici, potrivit agentiei de turism online Paravion. continuă pe Ziarul Bursa

Top 10 companii aeriene care fac cei mai multi bani din taxe suplimentare pentru bagaje, locuri mai bune in avion sau mancare

Compania de consultanta si analiza financiara Idea Works a facut public un raport din care reiese topul companiilor aeriene care au reusit sa obtina cele mai mari venituri din taxele auxiliare percepute, cum sunt costurile suplimentare pentru bagaje, mancare servita in avion sau pentru rezervarea unui loc mai bun.

Unul dintre cei mai periculosi racolatori de teroristi al organizatiei Al Qaeda s-a pocait. Acum ii salveaza pe tineri de pericolul atragerii in ISIS

Nu a trecut prea mult timp de cand presa americana il numea unul dintre cei mai periculosi agenti de recrutare ai organizatiei Al Qaeda. insa, astazi, Jesse Morton, de 37 de ani, locuieste la mica distanta de Casa Alba, relateaza cotidianul italian Il Corriere Della Sera.

Unul dintre cei mai importanti jucator de pe piata bauturilor racoritoare a blocat o investitie de 117 milioane de lei pentru ca i-a fost respins ajutorul de stat

Tymbark Maspex Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bauturilor racoritoare, si a dulciurilor, a oprit o investitie de 117 milioane de lei 26 milioane euro) dupa ce.

Academia tractoristilor, scoala ultramoderna din coltul uitat al Romaniei. Cei mai buni absolventi sunt angajati direct in strainatate

In comuna botosaneana Vlasinesti functioneaza o adevarata academie de tractoristi. Zeci de tineri din mediul rural sunt formati si pregatiti pe utilaje de ultima generatie, pentru a deveni mecanici agricoli si tractorisi. Cei mai buni absolventi ai scolii sunt angajati direct de mari firme agricole din tara sau de peste hotare.

Daum renunta la unul dintre cei mai buni jucatori de la nationala: Nu ne mai putem baza pe serviciile lui!

Neamtul Christoph Daum intentioneaza sa reformeze nationala Romaniei, drept pentru care a decis sa renunte la unii jucatori.

Val de meningita la Constanta: Copiii cei mai afectati de boala care risca sa se recidiveze (VIDEO)

Constanta este amenintata de un val de meningita! Zeci de oameni, dintre care majoritatea copii, au avut nevoie de tratament de specialitate in aceasta vara. Medicii avertizeaza ca odata cu.

Snooker - European Masters: 32 din cei mai buni jucatori din lume vor veni la Bucuresti

Ronnnie O'Sullivan, Mark Selby, Stuart Bingham, Judd Trump, John Higgins si Neil Robertson sunt doar cativa dintre jucatorii care ar putea participa la European Masters, competitie de snooker care se va disputa intre 3 si 9 octombrie 2016, la Circul Globus din Bucuresti.

Probleme uriase la Astra. Campioana poate ramane fara antrenor si fara jucatorii cei mai importanti

Probleme mari la Astra. Dincolo de pozitia in clasament, locul 12 cu 5 puncte, giurgiuvenii pot avea probleme si cu lotul. Marius Sumudica pare dispus sa nu mai accepte situatia de la club si si-a depus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )