Libnet.ro
UNICEF

01:05

ISU Bucuresti-Ilfov, apel catre cetateni pentru identificarea cladirilor pe care nu le au in evidenta

România Liberă România Liberă,
ISU Bucuresti-Ilfov, apel catre cetateni pentru identificarea cladirilor pe care nu le au in evidenta

Dupa incendiul izbucnit, vineri, in clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia au murit 32 de persoane, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dealul Spirii Bucuresti-Ilfov face apel catre cetateni pentru identificarea cladirilor pe care nu le au in evidenta, astfel incat sa verifice respectarea normelor de securitate la incendiu. continuă pe România Liberă

ISU Bucuresti-Ilfov solicita sprijinul cetatenilor pentru identificarea localurilor fara autorizatie

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dealul Spirii Bucuresti-Ilfov solicita sprijinul cetatenilor pentru identificarea barurilor si cluburilor care nu figureaza in evidentele sale.

S-a umplut paharul! Apel catre intelectualii din Romania

Va adresez acest apel la un ceas cand strazile Bucurestiului, ale Brasovului, ale Ploiestiului, ale altor orase, gem de protestatari. S-a umplut paharul, cetatenii acestei tari vor sa traiasca in normalitate, nu mai suporta minciunile, nerusinarea si cinismul unui guvern condus de un plagiator dovedit si al carui vicepremier a probat si probeaza un dispret ciocoiesc pentru cei multi si obiditi.

Centrul de Transfuzii Slatina trimite sange pentru victimele incendiului din Bucuresti: Facem apel la donatori sa vina constant in zilele urmatoare

Aproximativ 50 de unitati de masa eritrocitara si mult mai multe, daca este nevoie, de plasma vor lua urgent drumul Bucurestiului, Centrul Judetean de Transfuzii avand disponibilitatea sa trimita cate 10 pungi pentru fiecare grupa pozitiva si una-doua/grupa pentru Rh negativ. Directorul centrului face apel ca de luni donatorii sa se prezinte constant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )