Libnet.ro
UNICEF

16:30

ISU Drobeta a intervenit in mai multe zone ale Severinului din cauza inundatiilor

Adevărul Adevărul,
ISU Drobeta a intervenit in mai multe zone ale Severinului din cauza inundatiilor

Din cauza ploii abundente, forte ale ISU Drobeta au intervenit marti dimineata in cateva zone ale municipiului Drobeta Turnu Severin, dar si la Orsova pentru a se limita si inlatura efectele situatiilor de urgenta generate. continuă pe Adevărul

Vremea. Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata avertizari nowcasting cod galben de ploi si descarcari electrice pentru zece judete, pana la ora 15:00. Vor fi afectate judetele Mehedinti,.

Alerta METEO pentru weekend: Schimbari dramatice ale vremii. Care sunt zonele in care nu e bine sa te duci in aceasta perioada!

In weekend, vremea va fi instabila si se anunta averse puternice in mai multe zone ale tarii. Sambata, vremea va fi predominant frumoasa in sudul tarii, cu temperaturi care vor atinge o maxima de.

Jandarmi, retinuti dupa ce au jefuit mai multe prostituate

Doi jandarmi, impreuna cu doi complici, au ajuns dupa gratii, dupa ce au jefuit mai multe prostituate, racolate in urma unor anunturi pe internet.

Mai multe autobuze spre Ghimbav in acest weekend. in localitate se va desfasura un show aviatic

In acest weekend vor fi mai multe autobuze care vor circula spre capatul de linie IAR Ghimbav, pentru ca oamenii sa ajunga la spectacolul aviatic ce se va desfasura in localitate. Daca cerearea va fi mare, de Rusalii, va fi suplimentat si numarul autobuzelor care merg in Poiana Brasov.

Alerta ANM de ultima ora. Mai multe judete, vizate de avertizari meteo

Mai multe judete se afla sub cod galben de ploi si descarcari electrice. Astfel,judetele vizatesunt: Teleorman, Arad, Caras-Severin, Arges, Harghita, Brasov, Alba, Hunedoara, Timis, Mehedinti,.

A aflat ca iubitul sau s-a culcat cu mai multe femei. S-a gandit sa se razbune, iar la scurt timp a facut ceva care i-a schimbat viata: A fost cea mai proasta decizie a vietii mele

Cand iubitul ei i-a spus ca s-a cu alte femei, o tanara a fost atat de furioasa incat s-a culcat cu tatal lui pentru a se razbuna. A fost cea mai proasta decizie a vietii mele, iar acum el ameninta.

Rectorul Universitatii Bucuresti: Am ascultat-o de mai multe ori pe doamna Dancila, de putine ori am nteles ce vrea sa spuna

Rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru, a declarat ca de putine ori a inteles ce vrea premierul Romaniei sa spuna, precizand ca aceasta vorbeste intr-un mod precar. Fostul ministru a mai adaugat ca are un sentiment de jena tinand cont ca Viorica Dancila este profesor la baza, transmite Mediafax.

Seat si Skoda, cele mai mari cresteri ale vanzarilor din grupul VW: Audi, Volkswagen si Porsche au avut si ele rezultate pozitive pe primele 4 luni

Spaniolii de la Seat si cehii de la Skoda au inregistrat cele mai mari cresteri de vanzari in cadrul grupului VW, pe primele 4 luni din 2018. Cresteri ale vanzarilor au avut si alte branduri din grupul german, precum Audi, Volkswagen si Porsche.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )