Libnet.ro
UNICEF

14:15

Italia a confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpina a coronavirusului din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italia a confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpina a coronavirusului din Marea Britanie

In Italia a fost confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, relateaza agentia EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Olanda suspenda toate zborurile din Marea Britanie dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului

Guvernul olandez a suspendat incepand de duminica toate zborurile de pasageri din Marea Britanie dupa descoperirea in Olanda a unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului care circula pe teritoriul britanic, scrie AFP. Suspendarea intra in vigoare duminica la 06:00, ora locala 05:00 GMT) si va fi in vigoare pana la 1 ianuarie. Informatia vine la cateva ore dupa anuntul guvernului britanic de carantinare a Londrei si a sud-estului Angliei, in incercarea de a stopa o crestere a contaminarii atribuita noii tulpini de virus.

Semnal de alarma din Marea Britanie: Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste mai rapid - oficial medical

Noua tulpina a coronavirusului descoperita recent in Marea Britanie se raspandeste mai rapid, a anuntat medicul sef pentru Anglia Chris Whitty.

Noua tulpina a coronavirusului, identificata in Regatul Unit, se raspandeste mai repede - ofiter medical sef

Noua tulpina de coronavirus identificata in Regatul Unit se poate raspandi mai repede si se analizeaza urgent pentru a confirma ca nu poate produce o mai mare rata a mortalitatii, a spus sambata ofiterul medical sef al Angliei, Chriss Whitty, relateaza Reuters.

Italia are un prim pacient cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie

Italia a depistat un pacient infectat cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, relateaza Reuters.

Parisul urmareste indeaproape situatia din Marea Britanie legata de noua tulpina a coronavirusului

Franta urmareste indeaproape situatia de pe teritoriul britanic, unde circula o noua tulpina a coronavirusului, ceea ce a dus la suspendarea de catre Olanda si Belgia a zvorurilor venite din Marea Britanie, a declarat o sursa guvernamentala, citata de AFP.

Raed Arafat, despre impunerea unor eventuale restrictii dupa noua tulpina a coronavirusului din Anglia: Azi sau maine este posibil sa luam o decizie

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, duminica, dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus in Anglia, ca astazi sau luni este posibil sa fie anuntate noi reguli pentru romanii care vin din Marea Britanie in Romania, in contextul in care tot mai multe state blocheaza zborurile cu Regatul Unit.

Italia a depistat un pacient cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie

In Italia, un pacient a fost confirmat pozitiv cu noua tulpina de coronavirus, identificata recent in Marea Britanie, potrivit unui anunt de duminica, 20 decembrie, al Ministerului Sanatatii din Peninsula.

Primul pacient din Italia infectat cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie

Italia are un pacient confirmat cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, considerata a fi cu 70% mai contagioasa decat infectia cu coronavirus intalnita pana acum.

Noua tulpina de coronavirus a ajuns in Italia

Un pacient cu noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost depistat in Italia, a a.

Italia - Pacient cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie

Un pacient cu noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost depsitat in Italia, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, citat de Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )