Libnet.ro
UNICEF

13:45

Italia - Pacient cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Italia - Pacient cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie

Un pacient cu noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost depsitat in Italia, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, citat de Reuters. continuă pe Adevărul

Italia are un prim pacient cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie

Italia a depistat un pacient infectat cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, relateaza Reuters.

Italia a depistat un pacient cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie

In Italia, un pacient a fost confirmat pozitiv cu noua tulpina de coronavirus, identificata recent in Marea Britanie, potrivit unui anunt de duminica, 20 decembrie, al Ministerului Sanatatii din Peninsula.

Primul pacient din Italia infectat cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie

Italia are un pacient confirmat cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, considerata a fi cu 70% mai contagioasa decat infectia cu coronavirus intalnita pana acum.

Merkel si Macron discuta cu sefii institutiilor UE despre noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie

Presedintele francez Emmanuel Macron si cancelarul german Angela Merkel au avut duminica discutii telefonice cu sefii principalelor institutii ale UE despre situatia creata in urma confirmarii unei noi tulpini de coronavirus in Marea Britanie, relateaza Agerpres.

Noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie se raspandeste mai rapid. OMS a fost alertata

Chris Whitty, responsabilul sef pentru sectorul sanitar in Marea Britanie, a anuntat ca noua tulpina de coronavirus descoperita in tara se raspandeste mai rapid. Acesta a precizat ca au anuntat.

Africa de Sud identifica o noua tulpina de coronavirus Este a doua noua varianta a virusului identificata in lume intr-o saptamana

Africa de Sud a identificat o noua varianta de coronavirus care provoaca un val doi de infectii, a declarat vineri ministrul Sanatatii, la cateva zile dupa ce Marea Britanie afirma ca a gasit si o noua varianta a virusului, relateaza Reuters.

Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor considera ca noua tulpina de coronavirus ar putea fi raspandita deja in afara Marii Britanii

Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC) a declarat duminica, 20 decembrie, ca e posibil ca noua tulpina a virusului SARS-CoV-2, identificata in Marea Britanie, sa circule acum si in afara acestei tari. Mai multe state membre ale UE vor suspenda legaturile aeriene cu Marea Britanie, iar printre ele se numara Germania si Bulgaria.

Boris Johnson: Noua tulpina de coronavirus, cu pana la 70 la suta mai transmisibila. Masuri mai stricte pentru Londra si alte zone din sud-estul Angliei

Premierul britanic Boris Johnson a declarat, sambata, ca primele indicii arata ca noua tulpina de coronavirus este cu 70 la suta mai transmisibila decat cea originala, relateaza Sky News.

Italia a confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpina a coronavirusului din Marea Britanie

In Italia a fost confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, relateaza agentia EFE.

Italia se alatura tarilor care suspenda zborurile dinspre Marea Britanie

Ministrul italian de Externe, Luigi Di Maio, a anuntat, duminica, in social media, ca Italia va suspenda zborurile din Marea Britanie, la fel cum au procedat si Olanda si Belgia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,294 seconds )