Libnet.ro
UNICEF

10:00

Italia, coronavirus: Ministrul agriculturii pledeaza pentru regularizarea statutului imigrantilor ilegali spre a ajuta la repornirea economiei

Adevărul Adevărul,
Italia, coronavirus: Ministrul agriculturii pledeaza pentru regularizarea statutului imigrantilor ilegali spre a ajuta la repornirea economiei

Ministrul Agriculturii din Italia a provocat o dezbatere aprinsa dupa ce a sugerat folosirea imigrantilor ilegali pentru a acoperi deficitul de forta de munca care pune in pericol agricultura din peninsula. continuă pe Adevărul

Ministrul Agriculturii: Daca in urmatoarele zile nu va ploua, pagubele vor fi aproape de 100% pentru majoritatea culturilor care au fost insamantate in toamna Ce spune Adrian Oros despre relansarea agriculturii dupa pandemia de coronavirus (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca unele sectoare agricole vor fi afectate aproape.

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Din pacate, peste criza coronavirusului, in toata aceasta perioada s-a instalat si o seceta extrema Ordin emis de demnitar pentru despagubirea fermierilor (VIDEO)

Criza coronaviruseste dublata de o seceta extrema, ceea ce afecteaza si mai rau sectorul agricol, a afirmat Adrian Oros, ministrul Agriculturii, intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri,.

Ministrul Agriculturii da asigurari: Exista foarte multe stocuri de alimente. Sunt suficienti miei pentru masa de Paste

Stocurile de alimente sunt foarte mari, mai ales la producatorii romani, si sunt suficienti miei pentru masa de Paste, a declarat, luni, la Digi 24, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros.

Ministrul Agriculturii: S-a instalat o seceta extrema. Mare parte din productia de cereale ar putea fi compromisa. Vom da despagubiri

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, anunta ca in mare parte a tarii s-a instalat o seceta extrema, cele mai afectate fiind Dobrogea si Moldova. El spune ca fermierii vor fi despagubiti si ca acum se vor face evaluari.

Necesitatea interzicerii exporturilor de cereale, sub semnul intrebarii. Ministrul Agriculturii: Cifrele s-au schimbat

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a explicat la Digi24 ca sunt in curs de evaluare consecintele ordonantei militare 8 prin care s-a interzis exportul in afara UE de cereale, dar si a unor produse procesate din cereale, cum ar fi produsele de patiserie si panificatie. Ministrul a spus ca decizia nu a fost usor de luat si ca, dupa ce a fost data ordonanta, cifrele s-au schimbat.

Ministrul Agriculturii: Culturile de toamna din sud-estul tarii, afectate de seceta

Ministrul Agricultorii, Adrian Oros a declarat la TVR ca in general in sud-estul tarii culturile care au fost insamantate in toamna - grau, orz, orzoaica- au de suferit din cauza secetei. Jumatate din culturi au fost afectate de seceta din ultima perioada care s-a combinat cu inghetul.

CORONAVIRUS. Ministrul Marcel Bolos: Stimulentul de 2.500 leiluna pentru personalul medical care lupta cu epidemia de COVID-19 va fi decontat din fonduri europene

Reprezentantii Ministerului Fondurilor Europene vine, miercuri, cu pecizari despre acordarea stimulentului financiar pentru medici, personalul medico-sanitar, paramedical si personalului auxiliar care se va ocupa de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1991 seconds )