Libnet.ro
UNICEF

00:07

Italia: Facebook elimina conturile false inainte de alegerile europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Italia: Facebook elimina conturile false inainte de alegerile europarlamentare

Facebook a declarat duminica ca a eliminat numeroase conturi false apartinand utilizatorilor italieni sau care raspandeau stiri false inainte de alegerile parlamentare europene care vor avea loc luna aceasta, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Alegerile europarlamentare, tinta campaniilor de dezinformare ale Rusiei si ale grupurilor de extrema-dreapta / Se incearca subminarea increderii in Uniunea Europeana si in democratie, spune un fost analist FBI

La mai putin de doua saptamani inainte de alegerile europarlamentare, o constelatie de site-uri si conturi de social media legate de Rusia si grupuri de extrema-dreapta raspandesc dezinformari, incurajand dezbinarea si amplificand neincrederea in partidele de centru care au guvernat timp de decenii, relateaza New York Times.

LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Partidul eurosceptic al lui Nigel Farage va inregistra rezultate peste asteptari

Partidul Brexitului al lui Nigel Farage va inregistra rezultate peste asteptari la alegerile europarlamentare de la sfarsitul lui mai conform mai multor sondaje.

VIKTOR ORBAN: ii indemn pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Sanpaul, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de nutreturi combinate din Europa, realizata in urma unei investitii romano-ungare de peste 15 milioane de euro, ca ii indeamna pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare.

Spotify a creat un playlist pentru alegerile europarlamentare. Ce melodie a ales din Romania

Site-ul de streaming Spotify a creat un playlist cu melodii din toate tarile UE si indeamna oamenii sa voteze la alegerile europarlamentare 23-26 mai). Din Romania a fost aleasa piesa Ramai, cu Delia the Motans.

Vot la nivel continental, consecinte nationale majore. Alegerile europarlamentare vor schimba peisajul politic

Europenii vor merge la urne spre sfarsitul acestei luni pentru un vot continental care va avea mari efecte si in plan national. intre 23 mai si 26 mai, toti membrii Uniunii Europene vor organiza alegeri pentru Parlamentul European. Desi alegerile se vor concentra in special pe problemele continentale, voturile vor avea o miza majora si pe plan national.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )