Libnet.ro
UNICEF

16:30

IN ITALIA Surse: ING, obligata sa plateasca 30 milioane euro ca sa incheie un caz de spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ITALIA Surse: ING, obligata sa plateasca 30 milioane euro ca sa incheie un caz de spalare de bani

O instanta din Milano a decis ca banca olandeza ING Groep NV trebuie sa plateasa 30 de milioane de euro 33,17 milioane de dolari) ca sa incheie in mod amiabil un caz de spalare de bani din Italia, potrivit unei surse judiciare citate de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

In 2019: Promovarea companiilor din tara noastra a ajuns la circa 490 milioane euro

Horvath and Partners a anuntat miercuri, ca valoarea cheltuielilor pentru Promovarea pe canalele TV, radio, in ziare si reviste online, a companiilor din tara noastra a ajuns, in 2019, la circa 490 milioane euro, in crestere cu 12% fata de anul precedent, a anunat, miercuri, Horvath and Partners, unul dintre jucatorii locali si internationali pe piata consultantei in management.

PRINTR-O PLANGERE PREALABILA IMPOTRIVA MUNICIPALITATII Elcen cere Primariei Capitalei plata unei subventii de peste 61 milioane euro

Electrocentrale Bucuresti Elcen) a anuntat, ieri, ca a facut o plangere prealabila impotriva Primariei Capitalei prin care cere ca aceasta sa isi indeplineasca obligatia de a vira in avans subventia de 294,35 milioane lei 61,6 milioane euro), pentru acoperirea diferentei dintre pretul de producere si distributie a energiei termice livrate populatiei si pretul local al energiei termice facturate populatiei Municipiului Bucuresti.

Elcen a facut o plangere prealabila impotriva Primariei Capitalei. Compania cere plata unei subventii de peste 61 milioane euro

Producatorul de energie electrica si termica Elcen a anuntat, luni, ca a facut o plangere prealabila impotriva Primariei Capitalei prin care cere ca aceasta sa isi indeplineasca obligatia de a vira in avans subventia de 294,35 milioane lei 61,6 milioane euro).

Fermierii ar putea primi un ajutor de minimis de 39,47 milioane euro

Fermierii ar putea primi un ajutor de minimis de 39,47 milioane euro pentru cultivarea rosiilor in sere, potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea schemei Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate pentru anul 2020, publicat in dezbatere pe site-ul Ministerului Agriculturii.

Fonduri europene IMM 2020: Cate 500.000 - 7,5 milioane Euro pentru clustere de inovare

Firmele mici si mijlocii IMM) romanesti, care fac parte din clustere de inovare, vor putea beneficia de fonduri europene pentru proiecte care vor atrage finantari nerambursabile intre 500. 000 de euro si 7,5 milioane de euro fiecare, printr-o linie de finantare deschisa pana pe 28 aprilie 2020.

AFIR: Peste 348 milioane euro au intrat in tara pentru proiectele PNDR

Comisia Europeana a comunicat oficial tarii noastre ca a aprobat rambursarea a 348,31 milioane de euro la finalul lunii ianuarie, reprezentand cheltuieli efectuate prin Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) si solicitate pentru decontare de catre tara noastra in perioada 16 octombrie - 31 decembrie 2019.

Scandal major de coruptie in Tanzania pentru un contract de 390 milioane euro cu o presupusa firma din Romania

Oficialii anticoruptie din Tanzania au audiat luni doi oficiali guvernamentali ca urmare a unei presupuse implicari in semnarea unui contract in valoare de 390 milioane de euro cu o firma din Romania pentru achizitia de echipamente de salvare si de pompieri, transmite publicatia The Citizen, citata de Mediafax.

Platforma de transfer de bani Azimo primeste o finantare BEI de 20 milioane Euro

Startup-ul britanic Azimo, folosit si de romani pentru transferuri de bani dintr-o tara in alta, a primit marti un imprumut de 20 de milioane de euro din partea Bancii Europene de Investitii BEI), institutie financiara a Uniunii Europene.

Finantari de cate 5-10 milioane Euro pentru firme mici si mijlocii romanesti, de la Morphosis

Firme mici si mijlocii romanesti din anumite domenii pot obtine finantari de cate 5-10 milioane de euro, de la fondul de investitii Morphosis Capital, care cauta companii cu potential de crestere.

Finantare de 1,2 milioane Euro pentru o aplicatie romaneasca de mobil

Aplicatia romaneasca Beez, de fidelizare a consumatorilor in comert, a obtinut o finantare de capital de risc de 1,2 milioane de euro de la doua fonduri de investitii din Romania pentru a-si continua dezvoltarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )