Libnet.ro
UNICEF

22:30

Iubitul Ioanei Basescu, despagubit cu 10 milioane de euro de statul roman. Cum a pus mana pe pamantul Bratienilor

Antena3 Antena3,
Iubitul Ioanei Basescu, despagubit cu 10 milioane de euro de statul roman. Cum a pus mana pe pamantul Bratienilor

Iubitul Ioanei Basescu va primi 10 milioane de euro despagubire pentru 90 de hectare de teren care nici macar nu-i apartine. Este vorba despre un teren al familiei Bratienilor si pentru care mostenitorii de drept. continuă pe Antena3

Decizie definitiva intr-o afacere controversata. Iubitul Ioanei Basescu, despagubit cu 10 milioane de euro de catre statul roman

Luni seara, la Antena 3, Mihai Gadea a prezentat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, o sentinta judecatoreasca prin care Radu Pricop, iubitul Ioanei Basescu, a primit circa 10 milioane de euro despagubiri.

Nu s-a incalcat legea in acordarea creditului Ioanei Basescu

Creditul acordat Ioanei Basescu nu a incalcat legile, normele Bancii Centrale si nici normele interne ale CEC Bank, considera domnul Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank.

Vicepremierul Dragnea, pregatit sa ceara Guvernului peste 33 milioane euro pentru primari

Ministrul Administratiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a pregatit un proiect de hotarare prin care cere Guvernului noi fonduri pentru primari, de aceasta data de 150 milioane lei 33,5 milioane euro), cea mai mare suma din ultimele saptamani, pentru facturi restante la lucrari executate, informeaza Mediafax.

Noi bani pentru primarii: pe ce vor fi cheltuite peste 4,5 milioane euro

Guvernul a alocat din nou bani pentru unitati administrativ-teritoriale, de aceasta data in cuantum total de 20 milioane lei peste 4,5 milioane euro), pentru cheltuieli urgente in sezonul rece, prin suplimentarea bugetului Ministerului Administratiei.

Guvernul a alocat din nou bani primariilor, de aceasta data peste 4,5 milioane euro

Guvernul a alocat din nou bani pentru unitati administrativ-teritoriale, de aceasta data in cuantum total de 20 milioane lei peste 4,5 milioane euro), pentru cheltuieli urgente in sezonul rece, prin suplimentarea bugetului Ministerului Administratiei Publice, din Fondul de rezerva bugetara, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata in sedinta de miercuri a Guvernului, prin hotarare, fara ca aprobarea actului normativ sa fie anuntata de Executiv.

Dan Sova: Autostrada Bucuresti - Alexandria face parte din coridorul paneuropean IV A. Va costa 400 milioane euro

Ministrul Dan Sova a afirmat marti seara, la Realitatea TV, ca autostrada Bucuresti - Alexandria va costa 400 de milioane de euro iar constructia sa se justifica atat prin traficul existent pe acest segment cat si prin faptul ca face parte din coridorul paneuropean IV A.

Rio Bucovina a investit peste 4 milioane euro in tehnologie si inovatie

Producatorul de apa minerala Rio Bucovina a investit, in fabrica Vatra Dornei, peste patru milioane de euro in cresterea si modernizarea capacitatii de productie, in tehnologie si in eficientizarea distributiei, precum si in dezvoltarea inovatiilor la nivel de produs, potrivit unui comunicat trimis azi redactiei.

Intralot a raportat un profit net de 0,5 milioane euro

Compania greceasca Intralot a raportat, pentru primele noua luni ale acestui an, un profit net de 0,5 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Codrin Stefanescu ar putea primi cinci milioane euro de la Primaria Capitalei: Nu spun ca nu se poate

Codrin Sefanescu, secretarul general adjunct al PSD, ar putea primi de la Primaria Capitalei aproape cinci milioane de euro pentru un teren plin de stalpi de electricitate, relateaza Evenimentul Zilei.

Ce face Enel Green Power cu 200 milioane euro de la BEI

Enel Green Power International BV, din grupul italian Enel, a primit un imprumut de 200 milioane de euro de la Banca Banca Europeana pentru Investitii BEI) pentru a finanta partial investitiile in energie eoliana din Romania, scrie Mediafax .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2855 seconds )