Libnet.ro
UNICEF

08:01

Iulia Timosenko, de partea lui Mihail Saakasvili in lupta pentru putere din Ucraina: Ce mesaj a transmis fostul premier

B1 B1,
Iulia Timosenko, de partea lui Mihail Saakasvili in lupta pentru putere din Ucraina: Ce mesaj a transmis fostul premier

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko trece de partea fostului guvernator al regiunii Odessa, Mihail Saakasvili, caruia i-a fost retrasa cetatenia ucraineana, pentru ca a furnizat informatii false atunci. continuă pe B1

Ucraina i-a retras cetatenia fostului presedinte georgian Mihail Saakasvili, ucrainenii se pregatesc de proteste in Maidan

Autoritatile de la Kiev i-au retras cetatenia ucraineana lui Mihail Saakasvili, fost presedinte al Georgiei si fost guvernator al regiunii Odessa, potrivit tv9. md. Mii de ucraineni revoltati si-au anuntat participarea la un miting in celebra piata Maidan pentru sustinerea lui Saakasvili, un anti-rus convins.

Presedintele Petro Porosenko i-a retras cetatenia ucraineana lui Mihail Saakasvili

Serviciul de Stat pentru Migratie al Ucrainei a confirmat ca presedintele ucrainean Petro Porosenko i-a retras cetatenia ucraineana fostului presedinte georgian Mihail Saakasvili, care a fost guvernatorul regiunii Odesa din mai 2015 pana in noiembrie 2016.

Probleme pentru Mihail Saakasvili: Fostul guvernator al regiunii Odessa a ramas fara cetatenia ucraineana

Fostului guvernator al regiunii Odessa si, totodata, fostul presedinte al Georgiei, Mihail Saakasvili, a ramas fara cetatenia ucraineana. Cunoscut drept critic vehement al regimului de la Kremlin,.

Petro Porosenko i-a retras cetatenia lui Mihail Saakasvili. Fostul lider de la Tbilisi risca sa fie extradat in Georgia

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a semnat miercuri, 26 iulie, decretul privind retragerea cetateniei ucrainene lui Mihai Saakasvili, fost presedinte al Georgiei si ex-guvernatorul orasului Odesa. Motivul acestei decizii este faptul ca Saakasvili ar fi obtinut cetatenia in mod fraudulos, cand nu a indicat ca are dosare penale deschise pe numele sau in Georgia.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )