Libnet.ro
UNICEF

21:30

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, adus la DNA pentru a asista la perchezitia computerelor ridicate de procurori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, adus la DNA pentru a asista la perchezitia computerelor ridicate de procurori

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, a fost adus la sediul DNA pentru a asista la perchezitia informatica a computerelor ridicate de procurori. continuă pe Wall-Street Ro

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, adus la DNA Bucuresti

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost adus, joi dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), el urmand sa asiste la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate in timpul perchezitiilor, au precizat surse din cadrul DNA. Hertanu este arestat preventiv din data de 18 februarie intr-un dosar in care mai sunt cercetati Sebastian Ghiti si familia Mircea si Vlad Cosma.

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, adus la DNA Bucuresti

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost adus, joi dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), el urmand sa asiste la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate in timpul perchezitiilor, transmite Mediafax, citand surse din cadrul DNA.

Iulian Hertanu, adus din nou la DNA

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de fraudare a fondurilor europene, a fost adus din nou la sediul DNA, in aceasta dimineata.

Cumnatul premierului Ponta, adus la DNA unde asista la perchezitia informatica a calculatoarelor

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost dus la sediul DNA unde asista la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate in timpul descinderilor de acum trei saptamani. Chiar daca dosarul lui Iulian Hertanu.

Iulian Hertanu, dus la DNA pentru a asista la perchezitii informatice in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Cumnatul premierului VIctor Ponta, Iulian Hertanu, a ajuns miercuri la sediul Directiei Natioanle Anticoruptie, informeaza B1 TV. Iulian Hertanu va asista, impreuna cu Vladimir Ciorba si Liviu Munteanu, la.

Cumnatul lui Ponta este iarasi audiat la DNA

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, se afla astazi, pentru a doua zi consecutiv, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru audieri, scriu surse din presa.

Cumnatul premierului Ponta, adus la DNA unde a asistat la perchezitia informatica a calculatoarelor

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost dus la sediul DNA unde a asistat la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate in timpul descinderilor de acum trei saptamani. La perchezitiile informatice au.

Iulian Hertanu, adus pentru a doua zi consecutiv la DNA: Cumnatul premierului asista la perchezitii informatice in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie (VIDEO)

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu a fost adus joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a asista la noi perchezitii informatice in dosarul in care este acuzat de fapte de.

Cumnatul lui Ponta, la DNA

Cumnatul premierului VIctor Ponta, Iulian Hertanu, a ajuns miercuri la sediul Directiei Natioanle Anticoruptie,unde va asista, impreuna cu Vladimir Ciorba si Liviu Munteanu la perchezitii informatice care se fac in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, informeaza B1 TV.

Victor Ponta: Am vrut sa merg cu mama la DNA, dar mi-a zis ca se va spune ca influentez justitia

Premierul Victor Ponta a declarat ca a vrut sa o insoteasca pe mama lui, Cornelia Naum, la DNA Ploiesti, cand a fost citata la audieri, insa aceasta l-a refuzat, astfel incat sa nu se interpreteze ca vrea sa influenteze justitia. I-am spus ca merg cu ea la DNA, nu voiam sa aiba impresia ca e singura sau ca ma feresc. Ca de fiecare data, ea a fost mai puternica si mi-a zis: Stai acasa, ca o sa inceapa toata propaganda basista, cum influentezi tu justitia. Ma descurc eu foarte bine, nu am nevoie.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )