Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iunie, luna cadourilor! Marcel Vela anunta surprize care ii vor lasa masca pe romani!

România Liberă România Liberă,
Iunie, luna cadourilor! Marcel Vela anunta surprize care ii vor lasa masca pe romani!

Misterios din cale afara, ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, la Digi 24, ca, dupa 15 iuni. continuă pe România Liberă

Marcel Vela anunta achizitii de 3,2 miliarde de lei pentru interventia in situatii de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat ca Guvernul a adoptat o hotarare privind nota de fundamentare a proiectului Viziune 2020, care prevede investitii de 3,2 miliarde de lei pentru achizitia de autospeciale si echipamente pentru interventii in situatii de urgenta.

Marcel Vela anunta ca a fost o neintelegere legata de zboruri. Cand vor fi reluate

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a raspuns miercuri seara intrebarilor venite pe pagina sa. Mai multe persoane, dintre care si una cu probleme medicale, au intrebat cand vor fi reluate zborurile.

Marcel Vela anunta noi masuri posibile de la 15 iunie

In conditiile in care numerele anuntate zilnic de Grupul de Comunicare Strategica privind imbolnavirile de coronavirus sunt in scadere, autoritatile se gandesc deja la un nou val de masuri de relaxare.

Vela anunta a treia etapa de relaxare de la 15 iunie: Vor fi multe surprize placute

Ministrul de Interne, Marcel Vela, sustine ca la 15 iunie va incepe a treia etapa de relaxare, declarandu-se convins ca masurile vor fi bine primite de populatie.

CORONAVIRUS |Ministrul Internelor, Marcel Vela: Din 15 iunie va urma o noua etapa de relaxare. Pentru a treia etapa de relaxare vor fi multe surprize placute

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a anuntat sambata, ca din 15 iunie, autoritatile vor adopta noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19, iar noua etapa a relaxarii va veni.

Marcel Vela, despre a treia etapa de relaxare a conditiilor: Vor fi multe surprize placute. Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat la Digi24 ca urmeaza a treia etapa de relaxare si va veni cu multe surprize placute. Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie, spune ministrul de Interne.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare

Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare, a anuntat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat ca totul se va decide in functie de analiza statistica epidemiologica.

Vela anunta achizitii de 3,2 miliarde de lei pentru interventia in situatii de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat ca Guvernul a adoptat o hotarare privind nota de fundamentare a proiectului Viziune 2020, care prevede investitii de 3,2 miliarde de lei pentru achizitia de autospeciale si echipamente pentru interventii in situatii de urgenta.

Vela anunta un program urias de dotare a sistemului de urgenta. Sute de autospeciale, 12 elicoptere si un centru de raspuns la dezastre

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anuntat joi un program urias de dotare a sistemului national de urgenta, finantat cu 3,2 miliarde lei bani europeni.

Dosar penal dupa ce un caine a fost omorat de doi copii Marcel Vela a anuntat ca Ministerul de Interne a adoptat un catel

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost deschis dosar penal pentru uciderea animalelor cu intentie, fara drept, dupa ce doi copii din judetul Mures au omorat, prin loviri repetate, un catelus. Vela a mai anuntat ca a adoptat un catel care va creste la Ministerul Afacerilor Interne si a facut apel ca mama si ceilalti frati ai cainelui sa fie adoptati la randul lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )