Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iurie Leanca: Chisinaul nu intentioneaza sa adere la NATO

România Liberă România Liberă,
Iurie Leanca: Chisinaul nu intentioneaza sa adere la NATO

Republica Moldova nu intentioneaza sa adere la NATO si isi indeamna partenerii sa-i respecte statutul de tara nealiniata, a declarat premierul Iurie Leanca, inainte de alegerile parlamentare de duminica, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Iurie Leanca, despre relatiile dintre Romania si Republica Moldova: Cunosc o intensificare fara precedent

Premierul moldovean Iurie Leanca a afirmat, joi, ca relatiile dintre Romania si Republica Moldova cunosc o intenfisicare fara precedent, relateaza Agerpres. Declaratiile premierului vin in ajunul vizitei.

Iurie Leanca: Sunt pregatit sa conduc viitorul Guvern din Republica Moldova

Premierul moldovean Iurie Leanca se declara pregatit sa conduca viitorul Guvern de la Chisinau dupa alegerile parlamentare de duminica, daca i se va cere, si atrage atentia ca cel mai mare obstacol cu.

Klaus Iohannis: Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei/ Ar fi o mandrie pentru mine ca aderarea Moldovei la UE sa se intample in timpul mandatului meu

Presedintele ales Klaus Iohannis afirma ca Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei, iar alegerile din 30 noiembrie din Moldova reprezinta un pas important pentru parcursul european pentru Republica Moldova.

Iohannis catre Chirtoaca: Romania este si va fi alaturi de Republica Moldova in parcursul sau European

Primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, s-a intalnit azi cu presedintele ales al Romaniei Klaus Iohannis, in cadrul intrevederii fiind abordate mai multe subiecte referitoare la situatia din Republica Moldova din ultimii cinci ani de guvernare pro-europeana, relatia Republica Moldova si Romania si perspectivele acesteia in anii urmatori, informeaza un comunicat de presa.

Moscova vrea extinderea PATRIEI rasaritenilor in Republica Moldova

Ceea ce se intampla, in aceste zile, in actualul stat european, independent, numit Republica Moldova este revansa Moscovei, replica la evenimentele din iarna anului trecut, cand bulgarele de zapada, al nemultumitilor de coruptia puterii existente, pe atunci, la Kiev, a pornit la vale maturand regimul care tinea la propria supravietuire, chiar cu pretul revenirii sub protectoratul umilitor oferit de Federatia Rusa.

Romania acorda cinci milioane de euro pentru modernizarea gradinitelor din Republica Moldova

Tara vecina va oferi un nou ajutor financiar in valoare de cinci milioane de euro pentru modernizarea si repararea gradinitelor din Republica Moldova.

Campanie exploziva in Republica Moldova: Perchezitii la gruparea extremista Antifa. Partidul Patria, scos din cursa electorala

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova este una plina de evenimente incendiare. Procurorii anti-coruptie din Republica Moldova au dejucat mai multe atentate ale unei organizatii.

Campanie exploziva in Republica Moldova: Scenariul Maidanului sangeros, dejucat la Chisinau. inregistrari compromitatoare, acuzatii de spionaj, partide scoase din cursa

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova este una plina de evenimente incendiare. Procurorii anti-coruptie din Republica Moldova au dejucat mai multe atentate ale unei organizatii.

Elevii si studentii din Republica Moldova beneficiaza de gratuitate pe calea ferata pe 30 noiembrie pentru a merge sa voteze

Studentii si elevii din Republica Moldova, aflati in Romania, vor calatori gratuit pentru a vota duminica. Costurile acestor calatorii vor fi asigurate de Guvern. in acest weekend in Republica Moldova vor.

HG: Elevii si studentii din Republica Moldova pot calatori gratuit duminica, ca sa mearga la vot

Elevii si studentii din Republica Moldova care invata in Romania vor putea calatori gratuit, duminica, pe teritoriul tarii, ca sa voteze la alegerile parlamentare din Moldova, relateaza Mediafax. Facilitatea de transport va fi acordata prin hotarare de guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )