Libnet.ro
UNICEF

09:00

Iurie Leanca: Republica Moldova este pregatita sa devina candidat pentru aderarea la UE

B1 B1,
Iurie Leanca: Republica Moldova este pregatita sa devina candidat pentru aderarea la UE

Republica Moldova este pregatita sa devina stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeana, a afirmat premierul Iurie Leanca, la Bruxelles. Republica Moldova este gata sa devina, din fruntas al . continuă pe B1

Iurie Leanca: Republica Moldova este pregatita sa devina candidat pentru aderarea la UE

Republica Moldova este pregatita sa devina stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeana, a afirmat premierul Iurie Leanca, la Bruxelles, conform unui comunicat oficial al Guvernului de la Chisinau, preluat.

Iurie Leanca la Bruxelles: Moldova este gata sa devina din fruntas al Parteneriatului Estic, candidat la aderare

In incheierea ultimei reuniuni a Consiliului de Cooperare RM-UE, desfasurata astazi la Bruxelles, premierul Iurie Leanca a declarat ca Moldova este gata pentru a deveni candidat la aderare in UE.

Ce va aduce nou Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE

In Republica Moldova se prezinta semnarea Acordului de Asociere ca pe o mare victorie. Va reusi insa acesta sa aduca bunastarea mult asteptata de catre cetatenii Republicii Moldova sau va atarna el greu asupra mediului de afaceri autohton? Va ramane acest acord doar o coala de hartie semnata sau va fi urmat de reforme profunde in societatea romaneasca de la Est de Prut?.

Valeriu Lazar: Furnizarea gazelor catre Republica Moldova nu va fi afectata. Negociem zilnic

Dupa sistarea livrarii gazelor rusesti in Ucraina, ministrul Economiei Valeriu Lazar spune ca Gazprom ne asigura ca furnizarea catre Republica Moldova si prin tara noastra catre zona balcanica nu va fi afectata.

Romania a donat masini de interventie catre Republica Moldova

Romania a donat catre Republica Moldova doua autovehicule de teren si doua ambarcatiuni de interventie, in valoare de aproximativ 125. 000 de euro. Acestea vor fi folosite de Politia de Frontiera din Republica Moldova pentru a asigura securitatea la frontiera comuna.

Barroso: UE isi va asuma un angajament solemn fata de Republica Moldova, Ucraina si Georgia

UE isi va asuma un angajament solemn fata de Republica Moldova, Ucraina si Georgia prin semnarea vineri a acordurilor comerciale si politice.

Barroso: UE este pregatita sa sustina aplicarea planului de pace in Ucraina

Uniunea Europeana este pregatita sa sustina implementarea planului de pace in estul Ucrainei, afirma presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Suntem pregatiti sa contribuim la implementarea.

Parlamentul Romaniei ar putea ratifica Acordul de Asociere Republica Moldova-UE saptamana viitoare

Ambasadorul Republicii Moldova in Romania, Iurie Renita, a declarat la Adevarul Live, ca a discutat cu presedintii Senatului si al Camerei Deputatilor si ca acestia l-au informat ca vor ratifica Acordului de Asociere a Moldovei la UE foarte repede, s-ar putea intr-o saptamana.

inca un partid comunist in Republica Moldova

Ministerul Justitiei a inregistrat astazi Partidul Comunist Reformator din Moldova. Noua formatiune politica are denumirea prescurtata de PCR, numara peste 4. 500 de membri si este condusa de Ruslan Popa.

Tarifele la gaze in Republica Moldova sunt cu 8% mai mari decat in Romania, dar de trei ori mai mici fata de Italia

Populatia Moldovei plateste pentru gazele naturale mai mult decat consumatorii casnici din toate statele CSI, precum si in Romania. in acelasi timp, Moldova se numara printre primele zece tari europene care au cele mai mici tarife la gazele naturale pentru populatie, arata un clasament intocmit de catre expertii de la Centrul de analiza economica RIA-Rating din Rusia.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2941 seconds )