Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ivan Patzaichin, decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Hotnews Hotnews,
 Ivan Patzaichin, decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, marti, la Palatul Cotroceni, pe Ivan Patzaichin cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Ivan Patzaichin i-a oferit presedintelui o pagaie pentru a vasli cat mai bine la conducerea Romaniei. continuă pe Hotnews

Fostul campion olimpic Ivan Patzaichin, decorat de presedinte cu Ordinul National Steaua Romaniei. Iohannis: O legenda vie, care a oferit romanilor mari momente de mandrie si bucurie

Ivan Patzaichin, canoist care a castigat aurul olimpic de patru ori - in 1968, 1972, 1980 si 1984, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei, in ziua in care a.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fostchemat de urgenta la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, luni dupa-amiaza, unde, cel mai probabil, va fi discutat subiectul alegerilor anticipate. Liberalii sunt.

Presedintele Klaus Iohannis, la Targul Gaudeamus, apel catre romani: Oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii. E timpul sa citim!

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la Targul Gaudeamus, unde a afirmat ca oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii, potrivit Agerpres. Sunt.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - REZULTATE FINALE DIASPORA |Procentul zdrobitor cu care a castigat presedintele Klaus Iohannis, in fata Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a obtinut 93% din voturile obtinute la Sidney, Australia, in timp ce Viorica Dancila a fost preferata de doar 7% din alegatori, arata numaratoarea paralela a USR-PLUS. Asadar,.

Ivan Patzaichin decorat cu cea mai inalta distinctie la 70 ani

Marele campion Ivan Patzaichin a primit Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler in ziua cand a implinit sapte decenii de viata.

Viitorul sef al Consiliului European vine, miercuri, la Bucuresti: Charles Michel va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Charles Michel, care il va inlocui pe Donald Tusk la sefia Consiliului European si vine in Bucuresti ca parte dintr-un.

KLAUS IOHANNIS: Voi avea discutii cu partidele pentru a creste numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora

Presedintele Klaus Iohannis spune ca va avea discutii cu partidele pentru a creste numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora, despre care a precizat ca a devenit foarte activa.

KLAUS IOHANNIS: Cresterea salariului minim nu e doar o solicitare a sindicatelor, e o necesitate si se va realiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca salariul minim va creste pentru ca acest lucru este o necesitate.

Ce crede presedintele despre venirea lui Mirel Radoi la carma nationalei de fotbal. Klaus Iohannis: Am de gand sa ma implic in ce organizarea sportului romanesc (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, marti, dupa ceremonia de decorare a fostului campion olimpic Ivan Patzaichin cu Ordinul National Steaua Romaniei, ca are de gand sa se implice de la Cotroceni in.

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )