Libnet.ro
UNICEF

05:15

Jaf ARMAT intr-o inchisoare din Geneva. Hotii au scapat cu prada.

România Liberă România Liberă,
Jaf ARMAT intr-o inchisoare din Geneva. Hotii au scapat cu prada.

Doi hoti au jefuit un penitenciar din Geneva, vineri dimineata, si au reusit sa fuga in Franta cu prada, a anuntat politia locala, citata de Agerpres. Cei doi barbati imbracati in negru, dintre care unul era inarmat cu un pistol, au furat o suma nedeterminata de bani si au fugit pe o motocicleta in directia Frantei. Alerta transfrontaliera a fost declansata, iar cei doi hoti au fost depistati de politia franceza in orasul Saint-Julien-en-Genevois si urmariti, insa le-a fost pierduta urma in . continuă pe România Liberă

Incident armat intr-un centru comercial din SUA: Cel putin 5 raniti

Patru persoane au fost impuscate cu o arma de foc la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american Carolina de Nord, anunta Mediafax, citand presa americana. Politia din oraselul Greenville a anuntat ca un barbat inarmat a deschis focul si a ranit o persoana, intr-o firma de avocatura, dupa care a mers intr-un centru comercial din apropiere, unde a impuscat si a ranit alte trei persoane.

VIDEO Jaf armat la o banca din Tiraspol. Atacatorii au amenintat casierele cu un pistol si o grenada

Doi indivizi mascati au jefuit ieri, ziua in amiaza mare, o filiala Sberbank din Tiraspol, amenintand ca vor arunca in aer sediul.

Un fost luptator olimpic rus, gasit spanzurat intr-o padure din Siberia

Un fost luptator olimpic rus a fost gasit spanzurat intr-o padure din Siberia, transmite AFP. Autoritatile spun ca sportivul Chechen-Ool Mongush a fost ucis de un cioban, pe 10 iunie. Acesta l-a strangulat pe fost.

Fost sportiv olimpic, gasit strangulat intr-o padure din Siberia.

Un fost luptator olimpic rus a fost gasit strangulat intr-o padure din Siberia, a anuntat, miercuri, Comitetul de ancheta rus, potrivit Mediafax. Potrivit anchetatorilor din republica rusa Tuva, din sudul Siberiei, sportivul Chechen-Ool Mongush, in varsta de 40 de ani, un fost campion al Rusiei la lupte libere, devenit antrenor, a fost asasisat la 10 iunie de catre un cioban. Asasinul l-a strangulat pe sportiv si apoi l-a ingropat in padure, potrivit Comitetului de ancheta, care nu a .

SUA: Cel putin cinci raniti in urma unui atac armat intr-un centru comercial din North Carolina

Patru persoane au fost impuscate cu o arma de foc la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american North Carolina, transmite AFP. Un barbat inarmat a deschis focul si a ranit o persoan.

Doua fetite, gasite abandonate intr-o localitate din judetul Vaslui.

Doua surori in varsta de un an, respectiv opt ani, din Republica Moldova, au fost gasite abandonate in localitatea vasluiana Sarateni, dupa ce mama lor le-a lasat inca din luna martie a acestui an in grija comunitatii locale, relateaza Mediafax. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Vaslui a intervenit in regim de urgenta in localitatea Sarateni, unde doua fetite au fost abandonate si lasate fara supraveghere de catre mama lor, o femeie din Republica Moldova, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )