Libnet.ro
UNICEF

11:00

Incident armat intr-un centru comercial din SUA: Cel putin 5 raniti

Hotnews Hotnews,
 Incident armat intr-un centru comercial din SUA: Cel putin 5 raniti

Patru persoane au fost impuscate cu o arma de foc la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american Carolina de Nord, anunta Mediafax, citand presa americana. Politia din oraselul Greenville a anuntat ca un barbat inarmat a deschis focul si a ranit o persoana, intr-o firma de avocatura, dupa care a mers intr-un centru comercial din apropiere, unde a impuscat si a ranit alte trei persoane. continuă pe Hotnews

SUA: Cel putin cinci raniti in urma unui atac armat intr-un centru comercial din North Carolina

Patru persoane au fost impuscate cu o arma de foc la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american North Carolina, transmite AFP. Un barbat inarmat a deschis focul si a ranit o persoan.

Cel putin cinci raniti intr-un incident armat produs in Statele Unite

Patru persoane au fost impuscate cu o arma de foc la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american North Carolina, informeaza presa americana, citata de Mediafax.

Cel putin cinci raniti intr-un incident armat produs in Statele Unite

Patru persoane au fost impuscate cu o arma de foc la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american North Carolina, informeaza presa americana.

ATAC ARMAT in SUA. Cinci oameni au fost RANITI.

Patru persoane au fost impuscate la o firma de avocatura si intr-un centru comercial din statul american North Carolina, transmite Mediafax. Politia din oraselul Greenville a anuntat ca un barbat inarmat a deschis focul si a ranit o persoana, intr-o firma de avocatura, dupa care a mers intr-un centru comercial din apropiere, unde a impuscat si a ranit alte trei persoane. Seful politiei din localitate, Hassan Aden, a declarat pentru postul CBS ca presupusul autor al atacului a fost si el ranit .

Focar de tuberculoza intr-un centru de recuperare si reabilitare din Husi.

Un focar de tuberculoza, cu doua cazuri de deces, a fost detectat intr-un centru pentru persoane cu handicap din Husi, potrivit b1. ro. Desi patru bolnavi cu afectiuni psihice au contactat boala in urma cu o luna, conducerea centrului a ascuns acest lucru. Directia de Sanatate Publica Vaslui a demarat o ancheta, abia dupa ce doi dintre bolnavi au murit. Alte opt persoane din centru sunt internate la spital, fiind depistate cu tuberculoza. Primele semne ale raspandirii infectiei au aparut inca .

Focar de tuberculoza intr-un centru de recuperare si reabilitare din Husi: Doua persoane au murit, iar alte opt sunt internate in spital

Focar de tuberculoza, cu doua cazuri de deces, intr-un centru pentru persoane cu handicap din Husi. Desi patru bolnavi cu afectiuni psihice au contactat boala in urma cu o luna, conducerea centrului a ascuns.

Focar de tuberculoza intr-un centru de recuperare si reabilitare din Husi

Un focar de tuberculoza, cu doua cazuri de deces a unor tineri de 21, respectiv 26 de ani, a fost confirmat de autoritatile sanitare intr-un centru pentru persoane cu handicap al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, opt persoane fiind internate in spital pentru tratament.

Jaf ARMAT intr-o inchisoare din Geneva. Hotii au scapat cu prada.

Doi hoti au jefuit un penitenciar din Geneva, vineri dimineata, si au reusit sa fuga in Franta cu prada, a anuntat politia locala, citata de Agerpres. Cei doi barbati imbracati in negru, dintre care unul era inarmat cu un pistol, au furat o suma nedeterminata de bani si au fugit pe o motocicleta in directia Frantei. Alerta transfrontaliera a fost declansata, iar cei doi hoti au fost depistati de politia franceza in orasul Saint-Julien-en-Genevois si urmariti, insa le-a fost pierduta urma in .

Cantareata Bjork a avut o aparitie socanta la un concert din SUA (FOTO)

Cantareata islandeza Bjork o eclipseaza pe Lady Gaga la capitolul aparitii vestimentare socante. Artista de 47 de ani a lasat asistenta fara cuvinte recent, la un concert din Tennessee, Statele Unite, cand.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )