Libnet.ro
UNICEF

20:16

Jaf cu banii publici in perioada starii de urgenta: cat a cheltuit statul cu carantina si unde s-au facut plati ilegale

Adevărul Adevărul,
Jaf cu banii publici in perioada starii de urgenta: cat a cheltuit statul cu carantina si unde s-au facut plati ilegale

Cheltuielile cu carantina suportate de stat in perioada starii de urgenta au fost deseori supraevaluate de unitatile administrativ teritoriale, fiind efectuate si plati pentru servicii neprestate. continuă pe Adevărul

CURTEA DE CONTURI: Aproape 405.000 de angajati din Bucuresti au beneficiat de indemnizatie de somaj tehnic pe perioada starii de urgenta

Un numar de 404. 904 angajati din Bucuresti au primit indemnizatia de somaj tehnic platita de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) pentru perioada aferenta starii de urgenta, se mentioneaza in raportul Gestionarea resurselor publice in perioada starii de urgenta realizat de Curtea de Conturi la solicitarea Parlamentului si publicat marti, conform Agerpres.

Trenduri in pandemie: Cautarile de case pe Google au crescut semnificativ dupa perioada starii de urgenta

Izolarea sociala a modificat preferintele locative ale romanilor, care prezinta un interes crescut pentru achizitia de case. Spre exemplu, expresia case de vanzare a cunoscut o crestere de 83% in luna iunie, comparativ cu martie 2020, arata o analiza privind cautarile romanilor pe Google in materie de locuinte, realizata de agentia de marketing online Search Ads.

SEARCH ADS: Cautarile de case pe Google au crescut semnificativ dupa perioada starii de urgenta

Search Ads, agentie de marketing online, prezinta rezultatele unei analize referitoare la cautarile romanilor pe Google in materie de locuinte. Conform datelor obtinute, respectiv diverse comparatii pe cautarile efectuate, izolarea sociala a modificat preferintele locative ale romanilor, care prezinta un interes crescut pentru achizitia de case. Spre exemplu, expresia case de vanzare a cunoscut o crestere de 83% in luna iunie, comparativ cu martie 2020, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )