Libnet.ro
UNICEF

10:31

Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini, a primit prima proteza. Mesajul emotionant pe care il transmite binefacatorului sau principal

Antena3 Antena3,
Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini, a primit prima proteza. Mesajul emotionant pe care il transmite binefacatorului sau principal

Mihai Gadea a inceput editia de marti a emisiunii Sinteza zilei cu o veste extraordinara pentru cei care au fost impresionati in ultimele luni de cazul lui Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini in urma unui accident de munca. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, veste uriasa despre Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini

Mihai Gadea a inceput editia de marti a emisiunii Sinteza zilei cu o veste extraordinara pentru cei care au fost impresionati in ultimele luni de cazul lui Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini in urma unui accident de munca.

Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu are coronavirus

Profesoara din Suceava care s-a intors recent in tara din China nu are coronovirus, potrivit rezultatelor.

UPDATE Profesoara din Suceava care s-a intors din China nu este infectata cu coronavirus. Ea are gripa

Profesoara din Suceava care a predat in China si s-a intors in tara la inceputul acestei luni nu este infectata, analizele facute aratand ca ea nu are coronavirus, au declarat doua surse medicale pentru HotNews. ro. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru a confirmat pentru HotNews. ro informatia. UPDATE: Profesoara din Suceava venita din China are gripa, rezultatele efectuate la Institutul Matei Bals din Capitala indicand pozitiv pentru tulpina AH3.

Profesoara din Suceava nu este infectata cu coronavirus

Profesoara din Suceava venita din China are gripa, rezultatele efectuate la Institutul Matei Bals .

Pacienta din Suceava suspecta de infectie cu coronavirus nu este infectata

Probele pacientei de 33 de ani din Suceava, internata in Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, sunt negative pentru gripa si noul coronavirus, a anuntat sambata MS.

Un barbat din Arges si-a pierdut dreptul de a fi parinte 12 ani, inainte de a deveni tata biologic

Un barbat din Arges si-a pierdut dreptul de a fi parinte, dupa ce si-a batut crunt bebelusul de doar cateva luni.

Profesoara din Suceava care a venit din China nu este infectata cu coronavirus

Suspiciunea de coronavirus in cazul profesoarei de engleza care s-a intors din China nu se confirma, potrivit cadrelor medicale.

Doi ani si jumatate de inchisoare pentru un fost curier din Turcia care a scuipat pe o pizza inainte de a o livra

Fostul curier acuzat ca a scuipat pe o pizza inainte de a o livra clientului a fost condamnat marti de un tribunal din Turcia la doi ani si jumatate de inchisoare, scrie AFP.

Revolta de la Ditrau continua: Petitie a peste 1.800 de locuitori, in frunte cu preotul din comuna, care cer patronilor brutariei sa nu angajeze straini si sa le prezinte actele medicale ale muncitorilor din Sri Lanka

O petitie cu peste 1. 800 de semnaturi a fost depusa marti la primaria localitatii Ditrau. Localnicii cer patronilor brutariei sa nu angajeze forta de munca straina si sa prezinte actele privind calificarea profesionala a primilor doi angajati din Sri Lanka, dar si documentele medicale ale acestora. in fruntea localnicilor semnatari ai petitiei se afla si de aceasta data preotul capelan romano-catolic din comuna. VIDEO Un al treilea muncitor din Sri Lanka a ajuns la brutaria din Ditrau.

Lectia de viata oferita de Marius, un tanar din Botosani care a scris trei carti cu nasul

Marius Girada, un tanar din Botosani, a impresionat prin lectia de viata oferita celor din jur, dar si prin vointa sa de fier. Tanarul sufera de tetrapareza spastica, insa boala nu l-a invins, ci dimpotriva, l-a ambitionat. Marius a scris deja trei carti folosindu-se de. nas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )