Libnet.ro
UNICEF

09:00

Jihadistii gruparii Statul Islamic au crucificat si au decapitat 12 persoane

Adevărul Adevărul,
Jihadistii gruparii Statul Islamic au crucificat si au decapitat 12 persoane

Jihadistii gruparii teroriste Statul Islamic din Libia au crucificat si decapitat 12 combatanti angajati in lupta impotriva lor pentru controlul orasului Sirte nordul Libiei), informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Libia: Gruparea jihadista Statul Islamic a decapitat si a legat de cruci 12 persoane la Sirta

Jihadistii gruparii Statul Islamic SI) din Libia au decapitat si au legat de cruci 12 combatanti angajati in lupta impotriva lor pentru controlul orasului Sirta nord), a informat sambata agentia de stiri a autoritatilor recunoscute de comunitatea internationala, relateaza AFP. Grupul extremist a executat vineri alti 22 de membri ai unei militii rivale, care se aflau raniti intr-un spital din Sirta. Agentia precizeaza ca jihadistii au incendiat spitalul.

Membrii gruparii Statului Islamic au decapitat si au legat de cruci 12 persoane la Sirta

Jihadistii gruparii Statul Islamic din Libia au decapitat si au legat de cruci 12 combatanti angajati in lupta impotriva lor pentru controlul orasului Sirta nord), relateaza AFP, citata de.

Ostatica americana Kayla Mueller a fost violata in mod repetat de liderul gruparii Statul Islamic

Kayla Mueller, angajata umanitara americana ucisa in februarie in timp ce era tinuta ostatica de organizatia extremista Statul Islamic, a fost violata in mod repetat de liderul gruparii, Abu Bakr al-Baghdadi, in perioada captivitatii sale in Siria, au declarat oficiali ai SUA.

Statul Islamic continua politica terorii. 12 persoane crucificate si apoi decapitate in Siria

Jihadistii gruparii Statul Islamic SI) din Libia au decapitat si au legat de cruci 12 combatanti angajati in lupta impotriva lor pentru controlul orasului Sirta nord), a informat sambata agentia de stiri.

Un ostatic croat a fost decapitat de reteaua terorista Statul Islamic

Reteaua terorista Statul Islamic a decapitat un ostatic croat care fusese capturat in nordul Egiptului, organizatia fundamentalista sunnita prezentand imagini ale cadavrului, informeaza site-ul postului Al-Arabiya.

Jeb Bush: Hillary Clinton poarta o parte din vina pentru dezvoltarea organizatiei extremiste Statul Islamic

Jeb Bush, candidat la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, a atacat-o marti pe favorita taberei democrate, Hillary Clinton, acuzand-o ca poarta o parte din vina in ceea ce priveste dezvoltarea organizatiei extremiste sunnite Statul Islamic SI), relateaza Reuters in pagina electronica.

Crestini asirieni, eliberati de Statul Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a eliberat 22 de crestini asirieni rapiti in urma cu aproape sase luni in nord-estul Siriei, au anuntat marti organizatii neguvernamentale, citate de Agerpres. Ei faceau.

O ostatica americana a fost violata in mod repetat de liderul gruparii Stat Islamic

Kayla Mueller, angajata umanitara americana ucisa in februarie in timp ce era tinuta ostatica de organizatia Stat Islamic, a fost violata in mod repetat de liderul gruparii, Abu Bakr al-Baghdadi, in.

Viata reginei Elisabeta a II-a, in pericol. Statul Islamic pregateste un asasinat

Membrii din conducerea Statului Islamic au incurajat atacurile din interior asupra Marii Britanii si planuiesc chiar un atentat impotriva Reginei. Doi reporteri, care si-au asumat alte identitati si au pretins ca.

Atrocitati marca Statul Islamic: o fetita de 11 ani a fost folosita ca scut uman, legata pe parbrizul unei masini si dusa in lupta

O sclava sexuala a Statului Islamic, in varsta de doar 11 ani, a fost folosita ca scut uman de un militant. Ea a fost legata de capota masinii si dusa in lupta pentru a-l proteja pe terorist de gloante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )