Libnet.ro
UNICEF

15:30

Viata reginei Elisabeta a II-a, in pericol. Statul Islamic pregateste un asasinat

Antena3 Antena3,
Viata reginei Elisabeta a II-a, in pericol. Statul Islamic pregateste un asasinat

Membrii din conducerea Statului Islamic au incurajat atacurile din interior asupra Marii Britanii si planuiesc chiar un atentat impotriva Reginei. Doi reporteri, care si-au asumat alte identitati si au pretins ca. continuă pe Antena3

Statul Islamic planuia asasinarea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si a printului Charles

Islamisti britanici din cadrul retelei teroriste Stat Islamic au pregatit un plan pentru asasinarea reginei Elizabeth si a printului Charles cu ocazia ceremoniilor pentru a marca incheierea celui de-al II-lea Razboi Mondial, complotul fiind dejucat de Scotland Yard si de MI5, scrie Mail on Sunday.

Statul Islamic planuia asasinarea Reginei Elisabeta a II-a si a printului Charles: Planul, care urma sa fie pus in aplicare pe 15 august, a fost dejucat de Scotland Yard si de MI5

Statul Islamic planuia asasinarea reginei Elisabeta a II-a si a printului Charles. Complotul trebuia sa aiba loc cu ocazia ceremoniilor care au marcat incheierea celui de-al II-lea Razboi Mondial, dar a fost.

Britanicii, incurajati sa participe la ceremoniile care marcheaza capitularea Japoniei in al Doilea Razboi Mondial, dupa ce presa a relatat ca Statul Islamic ar fi complotat sa o asasineze pe Regina Elisabeta a II-a

Politia metropolitana ii incurajeaza pe britanici sa nu isi anuleze planurile de a participa la ceremoniile organizate pentru a marca victoria Aliatilor impotriva Japoniei in cel de-al II-lea Razboi Mondial, in pofida relatarilor din presa potrivit carora jihadisti britanici planifica sa o omoare pe Regina Elisabeta II-a in timpul evenimentelor, relateaza The Guardian.

Un ostatic croat a fost decapitat de reteaua terorista Statul Islamic

Reteaua terorista Statul Islamic a decapitat un ostatic croat care fusese capturat in nordul Egiptului, organizatia fundamentalista sunnita prezentand imagini ale cadavrului, informeaza site-ul postului Al-Arabiya.

Jeb Bush: Hillary Clinton poarta o parte din vina pentru dezvoltarea organizatiei extremiste Statul Islamic

Jeb Bush, candidat la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, a atacat-o marti pe favorita taberei democrate, Hillary Clinton, acuzand-o ca poarta o parte din vina in ceea ce priveste dezvoltarea organizatiei extremiste sunnite Statul Islamic SI), relateaza Reuters in pagina electronica.

Crestini asirieni, eliberati de Statul Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a eliberat 22 de crestini asirieni rapiti in urma cu aproape sase luni in nord-estul Siriei, au anuntat marti organizatii neguvernamentale, citate de Agerpres. Ei faceau.

Statul Islamic a inventat o noua metoda brutala de executie: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe

De-a lungul vremii, Statul Islamic a dat publicitatii imagini infioratoare cu executii: decapitari, arderi de vii si inecari in custi de fier. Acum, gruparea terorista a dezvaluit o noua metoda brutala de a ucide oamenii: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe ingropate care apoi sunt detonate.

VIDEO Statul Islamic a inventat o noua metoda brutala de executie: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe

De-a lungul vremii, Statul Islamic a dat publicitatii imagini infioratoare cu executii: decapitari, arderi de vii si inecari in custi de fier. Acum, gruparea terorista a dezvaluit o noua metoda brutala de a ucide oamenii: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe ingropate care apoi sunt detonate.

Atentatele din Irak soldate cu cel putin 58 de morti, revendicate de Statul Islamic

Statul Islamic a revendicat cele doua atentate din estul Irakului, produse luni. Atacurile s-au soldat cu cel putin 58 de morti si 100 de raniti. Membrii gruparii sunnite au precizat ca tinta atacurilor lor a.

Expert bulgar: Bulgaria este un fel de tara de confort pentru grupari ca Statul Islamic si Al-Qaeda

Exista reprezentanti ai gruparii Statul Islamic SI) in Bulgaria, dar problema mai mare sunt actiunile haotice ale institutiilor, apreciaza generalul Ivan Boiagiev, un expert in securitate, denuntand o panica si masuri de securitate artificiale in ultimele zile, pentru postul de radio Focus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )