Libnet.ro
UNICEF

11:00

Jihadistii Statului Islamic au rapit aproape 2.000 de civili in nordul Siriei

Adevărul Adevărul,
Jihadistii Statului Islamic au rapit aproape 2.000 de civili in nordul Siriei

Frontul Sirian Democratic SDF) sustine ca jihadistii Statului Islamic au rapit, vineri, aproape 2. 000 de civili, care au incercat sa scape din fostul bastion al gruparii teroriste din localitatea Manbij, situata in nordul teritoriului Siriei. continuă pe Adevărul

Fortele pro-guvernamentale libiene au preluat controlul asupra bazei jihadistilor Statului Islamic din Sirte

Fortele pro-guvernamentale libiene, sprijinite de coalitia internationala americana, au anuntat preluarea controlului asupra unui centru de conventii din bastionul Sirte, care era folosit de jihadistii Statului Islamic drept principala baza militara.

SUA anunta ca aproximativ 300 de militanti ai Statului Islamic au fost ucisi in Afganistan

Fortele afgane sustinute de catre SUA au ucis aproape 300 de militanti ai Statului Islamic SI), intr-o operatiune intreprinsa acum doua saptamani, a declarat astazi comandantul NATO in Afgnistan, John Nicholson, citat de Reuters.

Liderul Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona

Ambasadorul afgan de la Islamabad, Omar Zakhilwal, a anuntat vineri ca liderul factiunii Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii Statelor Unite in provincia estica Nangharhar, transmite Reuters.

Presa: Autoritatile germane au arestat un presupus militant de rang inalt al Statului Islamic

Autoritatile germane au arestat marti un presupus jihadist de rang inalt, care activa in cadrul gruparii teroriste Stat Islamic. Operatiunea de capturare a suspectului a avut loc in localitatea Mutterstadt, situata la circa 70 de kilometri sud de metropola Frankfurt pe Main, transmite Reuters.

Liderul Statului Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis

Liderul ramurii organizatiei jihadiste Stat Islamic SI) in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac american cu drona intr-o provincie din estul Afganistanului, a confirmat vineri.

Militari americani acuzati ca au manipulat informatii despre combaterea Statului Islamic

Oficiali militari americani au cosmetizat informatii pe care le difuzau despre eforturile Statelor Unite in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI) in Irak si in Siria, prezentand o imagine mult prea optimista, acuza raportul unei comisii a Congresului american, facut public joi, relateaza AFP.

Un barbat afiliat Statului Islamic, arestat in Germania. Individul pregatea un atentat la inceputul campionatul german de fotbal

Fortele speciale din Germania au arestat marti, in orasul Mutterstadt, din landul Renania-Palatinat, un barbat suspectat ca ar fi afiliat gruparii jihadiste Stat Islamic si care ar fi pregatit un atac cu pr.

Lovitura grea data Statului Islamic

Coalitia internationala antijihadista a distrus 83 de camioane-cisterna ale gruparii jihadiste Statul Islamic SI), care transportau petrol in estul Siriei duminica, a anuntat luni Ministerul Apararii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )