Libnet.ro
UNICEF

23:00

Jim Carrey, in centrul unor controverse, dupa ce a sugerat ca vaccinarea bebelusilor provoaca autism

Adevărul Adevărul,
Jim Carrey, in centrul unor controverse, dupa ce a sugerat ca vaccinarea bebelusilor provoaca autism

Actorul american Jim Carrey a generat numeroase controverse in spatiul online dupa ce a sugerat in aceasta saptamana, prin intermediul unor mesaje publicate pe Twitter, ca vaccinarea bebelusilor si a elevilor provoaca autism, informeaza site-ul forbes. com, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Jim Carrey, in centrul unor controverse, dupa ce a sugerat ca vaccinarea bebelusilor provoaca autism

Jim Carrey a creat numeroase controverse pe internet dupa ce a sugerat ca vaccinarea bebelusilor si a elevilor provoaca autism, informeaza forbes. com. Actorul american a publicat recent mai multe mesaje pe Twitter.

Jim Carrey, in centrul unui scandal, dupa ce a sugerat ca vaccinarea bebelusilor provoaca autism

Actorul Jim Carrey a starnit un scandal in spatiul online dupa ce a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care sustine ca vaccinarea bebelusilor si a elevilor provoaca autism, informeaza Daily Mail.

Actorul Jim Carrey starneste controverse puternice pe Internet. Care este motivul

Actorul american Jim Carrey a generat numeroase controverse in spatiul online dupa ce a sugerat in aceasta saptamana, prin intermediul unor mesaje publicate pe Twitter, ca vaccinarea bebelusilor si a elevilor provoaca autism.

Jim Carrey critica legislatia privind vaccinul obligatoriu: Guvernatorul Californiei, un fascist corporatist, spune da otravirii a si mai multor copii

Jim Carrey a criticat noua legislatie adoptata, marti, 1 iulie, de statul american California, potrivit careia, incepand din anul 2016, toti elevii care urmeaza cursurile scolilor publice vor fi vaccinati. Actorul canadian sustine ca respectivele vaccinuri contin mercur si aluminiu, scrie The Hollywood Reporter.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )