Libnet.ro
UNICEF

00:07

Jocurile Europene Baku 2015: Cinci romani vor lupta pentru bronz la sambo

Adevărul Adevărul,
Jocurile Europene Baku 2015: Cinci romani vor lupta pentru bronz la sambo

Cinci sportivi romani, Orlando Gruia cat. 57 kg), Valentin Damian cat. 74 kg), Radu Malcic cat. +100 kg), Codrina Ionescu cat. 52 kg) si Daniela Hondiu cat. 60 kg), vor lupta, azi, pentru medaliile de bronz in concursul de sambo, la Jocurile Europene de la Baku. continuă pe Adevărul

Jocurile Europene Baku 2015: Patru romani vor lupta pentru bronz la sambo

Patru sportivi romani, Orlando Gruia cat. 57 kg), Valentin Damian cat. 74 kg), Radu Malcic cat. +100 kg) si Daniela Hondiu cat. 60 kg), vor lupta, luni dupa amiaza pentru medaliile de bronz in concursul de.

Jocurile Europene Baku 2015: Nationala de polo juniori a Romaniei s-a clasat locul 11

Nationala de polo juniori a Romaniei s-a clasat, vineri, pe locul 11 la Jocurile Europene, dupa ce a invins reprezentativa Slovaciei, cu scorul de 8-7, in meciul de clasament final pentru pozitiile.

Jocurile Europene Baku 2015: Medalie de bronz pentru gimnastul Marius Berbecar

Romanul Marius Berbecar a cucerit medalia de bronz in finala de la paralele din cadrul concursului de gimnastica artistica al Jocurilor Europene de la Baku, desfasurata sambata dupa-amiaza in capitala Azerbaidjanului.

Jocurile Europene Baku 2015: Romania - Turcia, 0-3, in competitia de volei feminin

Nationala de volei feminin a Romaniei a fost invinsa, vineri, de reprezentativa Turciei, cu scorul de 3-0, in penultimul meci din grupa A a Jocurilor Europene de la Baku, informeaza Mediafax.

Rezultatele obtinute de sportivii romani, duminica, la Jocurile Europene de la Baku

Va prezentam rezultatele inregistrate de sportivii romani, duminica, la Jocurile Europene de la Baku: Gimnastica aerobica - Ansamblu mixt - Dacian Nicolae Barna, Gabriel Bocser, Bianca Maria.

Rezultatele inregistrate de sportivii romani, sambata, la Jocurile Europene de la Baku

Rezultatele inregistrate de sportivii romani, sambata, la Jocurile Europene de la Baku .

Rezultatele sportivilor romani de vineri la Jocurile Europene de la Baku

Echipa Romaniei, formata din Lavinia Panaete, Bianca Gogovan, Dacian Nicolae Barna, Gabriel Bocser, Lucian Stefan Savulescu, s-a calificat vineri in finala probei de gimnastica aerobica de la Jocurile Europene de.

Romania a luat inca o MEDALIE la Jocurile Europene de la Baku

Echipa Romaniei de gimnastica aerobica a castigat, duminica, medalia de argint in proba de grup, la Jocurile Europene de la Baku, informeaza Mediafax. Echipa Romaniei, formata din gimnastii Lavinia.

A DOUA medalie obtinuta de Romania, la Jocurile Europene de la Baku

Gimnasta Andreea Iridon a cucerit, sambata, medalia de bronz in finala la paralele, la Jocurile Europene de la Baku, sportiva urmand sa concureze si in finala de la barna, informeaza Mediafax. Andreea.

Romania, medalie de argint la gimnastica aerobica grup la Jocurile Europene de la Baku

Echipa Romaniei de gimnastica aerobica a castigat, duminica, medalia de argint in proba de grup, la Jocurile Europene de la Baku.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )