Libnet.ro
UNICEF

11:00

Jocurile Olimpice de la Rio: Adrian Crisan s-a calificat in optimi, la tenis de masa

B1 B1,
Jocurile Olimpice de la Rio: Adrian Crisan s-a calificat in optimi, la tenis de masa

Jucatorul roman de tenis de masa, Adrian Crisan, care nparticipa la Olimpiada de la Rio a fost condus cu 3-1 la seturi, dar s-a calificat in optimile competitiei, potrivit stiripesurse. ro. Numarul. continuă pe B1

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

Adrian Crisan s-a calificat dramatic in optimi la tenis de masa

Jucatorul de tenis de masa Adrian Crisan s-a calificat intre primii 16 jucatori ai lumii, dupa ce a trecut de un adversar mult mai bine clasat.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016, deschise. Spectacol impresionant al brazilienilor

Festivitatea oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro a inceput, sambata, de la ora 02:00, ora Romaniei, iar delegatia tarii noastre a.

Jocurile Olimpice de la Rio. Calaraseanul Constantin Adam, vicecampion european la canotaj intra in concurs

Constantin Adam, fost canotor la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, vicecampion european de juniori, concureaza, duminica, 7 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in echipajul de 4.

Jocurile Olimpice de la Rio. Calaraseanul Constantin Adam, vicecampion european la canotaj, intra in concurs

Constantin Adam, fost canotor la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, vicecampion european de juniori, concureaza, duminica, 7 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in echipajul de 4.

Fetele vor sa auda imnul! Spadasinele romance ar putea aduce prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Rio

Scrima moderna a inceput ca o forma de antrenament militar si a fost considerat sport prin secolul al XV-lea. Inclusa in programul olimpic chiar de la prima editie moderna, in 1896, la Atena, scrima a fost prezenta fara intrerupere la Jocurile Olimpice.

Jocurile Olimpice de la Rio: Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele

Gimnastul Marian Dragulescu s-a calificat, sambata noapte, in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri la Jocurile Olimpice de la Rio, insa a ratat accederea in ultimul act la sol. De asemenea, Andrei Muntean a obtinut calificarea in finala de la paralele, potrivit Mediafax.

Tenis de masa: Victorie de senzatie pentru Adrian Crisan, calificat in optimi la Rio

Jucatorul roman de tenis de masa Adrian Crisan s-a calificat in optimile de finala ale probei de simplu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, luni, dupa o victorie de senzatie in fata.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro: Robert Glinta calificat in finala la 100 metri spate, Catalina Ponor calificata in finala la barna

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au ajuns in cea de a 3-a zi. Ce rezultate au inregistrat romanii la finalul celei de-a doua zi, conform News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )