Libnet.ro
UNICEF

00:07

John Kerry: Statele Unite si Germania raman prietene bune in pofida suspiciunilor de spionaj

B1 B1,
John Kerry: Statele Unite si Germania raman prietene bune in pofida suspiciunilor de spionaj

Secretarul de Stat american John Kerry a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa la Viena cu omologul sau german Frank-Walter Steinmeier, ca Germania si Statele Unite si Germania raman. continuă pe B1

Secretarul de Stat american John Kerry a anuntat ca SUA si Germania raman prietene bune in pofida suspiciunilor de spionaj

Secretarul de Stat american John Kerry a anuntat ca SUA si Germania raman prietene bune in pofida problemelor provocate de suspiciunile de spionaj. Declaratia a fost facuta duminica, de oficialul american, in cadrul unei conferinte de presa la Viena cu omologul sau german Frank-Walter Steinmeier.

John Kerry: SUA si Germania raman bune prietene, in pofida suspiciunilor de spionaj

Germania si Statele Unite raman bune prietene, in pofida tensiunilor provocate de suspiciunile de spionaj, a declarat duminica secretarul de Stat american, John Kerry, in cursul unei conferinte de presa sustinute la Viena impreuna cu omologul sau german Frank-Walter Steinmeier, transmite AFP.

Secretarul americande Stat John Kerry, in vizita oficiala la Viena. Iranul, pe agenda discutiilor

John Kerry a ajuns duminica in capitala Austriei pentru o intrevedere la nivel inalt cu ministrii de externe europeni, intalnire dupa care va propune o serie de masuri cu privire la capacitatea nucleara a Iranului.

John Kerry a sosit la Kabul pentru discutii pe tema crizei legate de alegerile prezidentiale

Secretarul de Stat american, John Kerry, a sosit in cursul noptii de joi spre vineri la Kabul, unde va incerca sa medieze criza legata de alegerile prezidentiale din Afganistan, care ameninta sa plonjeze aceasta tara in haos.

SUA: Relatia dintre noi si Germania este strategica, suntem prieteni buni

Germania si Statele Unite raman prietene bune in pofida problemelor provocate de suspiciunile de spionaj, a declarat duminica secretarul de Stat american John Kerry in cadrul unei conferinte de presa la Viena.

Jean-Claude Juncker: Statele Unite ar trebui sa inteleaga ca prietenii sunt ascultati, nu interceptati

Noul scandal de spionaj intre Germania si SUA ar putea duce la o pierdere grava a increderii in relatiile transatlantice, a declarat conservatorul luxemburghez Jean-Claude Juncker, desemnat sa conduca viitoarea.

Barack Obama: Statele Unite sunt pregatite sa faciliteze incetarea ostilitatilor dintre Israel si Hamas

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i-a spus joi prim-ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, ca se teme de o escaladare a confruntarii dintre Israel si miscarea palestiniana Hamas si a propus ca autoritatile americane sa se ocupe de medierea conflictului pentru incetarea ostilitatilor, informeaza BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )