Libnet.ro
UNICEF

19:16

Johnny Depp se va casatori pe insula sa privata: Evenimentul va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare

B1 B1,
Johnny Depp se va casatori pe insula sa privata: Evenimentul va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare

Actorul Johnny Depp si logodnica sa Amber Heard se vor casatori pe insula privata detinuta de starul hollywoodian in Bahamas, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare,. continuă pe B1

Johnny Depp se va casatori la sfarsitul saptamanii viitoare pe insula sa privata

Actorul Johnny Depp, in varsta de 51 de ani, si logodnica sa, Amber Heard, in varsta de 28 de ani, se vor casatori la sfarsitul saptamanii viitoare intr-o ceremonie ce va fi organizata pe insula privata detinuta de starul hollywoodian in Bahamas.

Johnny Depp renunta la burlacie saptamana viitoare

Vesti proaste pentru admiratoarele lui Johnny Depp. Starul se pregateste sa-i spuna da iubitei lui, Amber Heard, saptamana viitoare, in Bahamas.

Johnny Depp: Am fost atacat de un chupacabra

Johnny Depp 51 de ani) s-a recuperat dupa o raceala. Si dupa atacul unui chupacabra, scrie Huffington Post, mentionand scuza pe care actorul a formulat-o dupa ce nu a putut ajunge la o conferinta de presa programata, ca parte a promovarii celui mai nou film al sau, Mortdecai.

Johnny Depp a cucerit box office-ul romanesc: comedia Mortdecai, peste 30.000 de spectatori

Comedia de actiune Mortdecai, cu Johnny Depp si Gwyneth Paltrown in rolurile principale, se bucura de un real succes in Romania, unde a fost vizionata de peste 30. 000 de spectatori in primul weekendul premierei.

Mayweather - Pacquiao, o lupta care ar putea avea loc in aceasta primavara

Filipinezul Manny Pacquiao si americanul Floyd Mayweather au avut pentru prima data in cariera o intalnire privata pentru a negocia organizarea unui meci, informeaza Mediafax. Cei doi pugilisti au discutat timp.

Finala Eurovision Romania va avea loc la Sala Polivalenta din Craiova

Spectacolul in urma caruia se va decide piesa care va reprezenta Romania la concursul muzicii europene din acest an se va desfasura la Sala Polivalenta din Craiova. Evenimentul din 8 martie va fi transmis in direct de TVR.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )