Libnet.ro
UNICEF

06:15

Jose Mourinho debuteaza cu victorie la Tottenham

Online Sport Online Sport,
Jose Mourinho debuteaza cu victorie la Tottenham

La primul meci pentru Jose Mourinho la Tottenham londonezii au obtinut prima victorie in deplasare dupa 10 luni. continuă pe Online Sport

Ce le promite Jose Mourinho suporterilor lui Tottenham

Dupa o pauza de cateva luni, Jose Mourinho a revenit pe banca, iar Tottenham a fost cea care i-a oferit un loc caldut si remunerat pe masura 15 milioane de lire sterline pe stagiune). De-abia instalat, lusitanul le promite fanilor celor de la Spurs un singur lucru: pasiune.

VIDEO Jose Mourinho, debut cu dreptul la Tottenham: 3-2 cu West Ham United

Tottenham a invins-o in deplasare pe West Ham United, scor 3-2, la primul meci cu Jose Mourinho pe banca tehnica etapa a 13-a din Premier League). Spurs a condus cu 3-0 pe Olympic Stadium si parea ca va obtine victoria fara emotii, insa gazdele au reusit sa marcheze de doua ori si sa reduca din diferenta, ultimul gol venind chiar inainte de fluierul de final.

Presa - Jose Mourinho ar urma sa preia Tottenham, in locul lui Mauricio Pochettino

Tehnicianul Jose Mourinho este aproape de a prelua echipa Tottenham, in locul lui Mauricio Pochettino, demis marti seara, informeaza presa engleza.

Jose Mourinho este noul antrenor al lui Tottenham

Jose Mourinho este noul antrenor al lui Tottenham. Londonezii au facut anuntul chiar pe site-ul clubului. Suntem foarte bucurosi sa anuntam ca Jose Mourinho este noul antrenor principal, cu un contract.

Debut cu succes pentru Jose Mourinho la Tottenham. Harry Kane a fost decisiv

Portughezul Jose Mourinho a debutat cu succes ca antrenor al echipei Tottenham, Spurs impunandu-se c.

Jose Mourinho a facut spectacol la prima conferinta in culorile lui Tottenham

Portughezul Jose Mourinho a fost instalat in aceasta saptamana pe banca lui Tottenham si joi seara a sustinut prima conferinta de presa in calitate de manager al londonezilor.

Salariul de criza cu care Jose Mourinho a fost convins sa semneze cu Tottenham

Nu a avut neaparat rezultate stralucitoare in ultima vreme, dar continua sa ramana un antrenor foarte scump. Jose Mourinho a semnat cu Tottenham, iar cei de la Spurs vor avea de platit un salariu aproape dublu fata de cat primea Mauricio Pochettino.

Jose Mourinho, noul antrenor al lui Tottenham

Mutare soc in Premier League, unde Tottenham l-a numit manager pe Jose Mourinho in locul lui Mauricio Pochettino.

OFICIAL: Jose Mourinho, noul antrenor al lui Tottenham

Clubul Tottenham a anuntat, miercuri, pe site-ul oficial, ca portughezul Jose Mourinho 56 de ani) este noul antrenor principal al echipei. The Special One il inlocuieste pe banca tehnica pe argentinianul Mauricio Pochettino, demis marti seara, din cauza rezultatelor slabe.

Tun financiar pentru Jose Mourinho. Din somer de lux ajunge al doilea cel mai bine platit antrenor din lume

Jose Mourinho este recunoscut ca un tip care stie sa-si negocieze foarte bine contractele la echipele pe care le-a antrenat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )