Libnet.ro
UNICEF

15:46

Jose Mourinho: intr-o zi o sa-l gasesc pe Wenger in afara unui teren de fotbal si o sa-i sparg fata (VIDEO)

B1 B1,
Jose Mourinho: intr-o zi o sa-l gasesc pe Wenger in afara unui teren de fotbal si o sa-i sparg fata (VIDEO)

Jurnalistul britanic Rob Beasley a publicat o carte despre Jose Mourinho in care povesteste lucruri nestiute pana acum de opinia publica despre antrenorul portughez. in cartea sa, jurnalistul. continuă pe B1

Jose Mourinho: Intr-o zi ii voi sparge fata lui Arsene Wenger

Jurnalistul sportiv Rob Beasley a scris o carte despre Jose Mourinho, in care scoate la iveala anumite aspecte mai putin cunoscute din viata actualului antrenor al celor de la Manchester United. Criticat de Arsene Wenger dupa ce l-a lasat pe Juan Mata sa se transfere de la Chelsea la Manchester United, The Special One a spus ca intr-o zi ii va sparge fata lui Wenger.

Jose Mourinho si-a scos jucatorii la incalzire intr-o parcare (FOTO)

Cu putine ore inaintea partidei cu Northampton Town din turul 3 al Cupei Ligii Angliei, Jose Mourinho si-a scos jucatorii la o scurta inviorare intr-o parcare.

Povesti nestiute despre Jose Mourinho: A fost gasit prabusit in holul hotelului si a primit ajutor medical de la medicul pe care ulterior avea sa il dea afara de la Chelsea (VIDEO)

Un jurnalist sportiv din Marea Britanie a lansat o carte despre viata lui Jose Mourinho. Rob Beasley povesteste in The Special One intamplari nestiute despre viata antrenorului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )